Mooi hotel met een diversiteit aan activiteiten.
Mooi strand en mooie zwembaden.
Eten is goed en mensen van het hotel vriendelijk.
Mooie locatie voor bruiloften.....
De ligging van het hotel is te ver van Oranjestad om lopend de stad te gaan om te winkelen
Lees meerGoed in het algemeen, behalve de beschikbaarheid van de parasol. 1.5 uur in de rij om een parasol te krijgen mits tegen betaling van $25/dag.
Lees meerAls je echt gaat om te ontspannen, dan is dit eenideale plek. Het is al even geleden, maar we zijn meerdere keren op Aruba geweest. We hebben bewust voor een amerikaanse keten gekozen om dat Holiday Inn erg tegengevallen was qua service en accomodatie. Hier was alles goed verzorgd.
Lees meerLuxe hotel aan het strand gelegen van Palm beach. Op de hoogste etage treft je de Tradewindsclub sectie aan. Deze is alleen boekbaar voor volwassenen,hebben ruimere kamers en een exclusieve lounge.Kamers met standaard tuinzicht en Qualitykamers hebben uitzicht op bouwaktiviteiten van het in aanbouwzijnde Ritz Carlton hotel!! Hotel is zeker 4 sterren waard, alleen de entree vind ik zeer matig (soort schuifpui).
Lees meerMooi hotel, gelegen aan mooi strand. ziet er heel verzorgd uit.
Heeft een prettige uitstraling.
Mooie wellness faciliteiten.
Luxe hotel aan het mooie Palm Beach met een strakke ruime lobby.
Gezien de prijs/kwaliteit een prima hotel.
Super mooi hotel, goed gelegen aan mooi strand en nabij de Palm Beach strip met veel winkeltjes en uitgaansgelegenheden. Junior suite heeft een houten vloer en frontaal zeezicht. Er zit een Starbucks op de Strip. Er is 1 zwembad voor adults only
Lees meerOp deze pagina vind je informatie over Hotel Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino in Palm Beach, Aruba.
Vakantiepanel.nl heeft 60 vakantie beoordelingen Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino en het actuele weer Palm Beach. Bekijk hier ook andere Hotels Palm Beach of Hotels Aruba. Op de pagina van Palm Beach vind je vakantiebeoordelingen Palm Beach en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Aruba Marriott Resort En Stellaris Casino!
als jullie willen eten bij restaurant Simply Fish moeten reserveren voor aankomst ivm wachtijden
Voor zon zee en strand ideaal, je kunt einden wandelen langs het strand en het is er rustig. We hadden geen kinderen bij ons dus daar kan ik geen mening over geven.
Hotel is geschikt voor de luxe,sportieve,strandliefhebber die lekker eten, wellness boven aan zijn lijst heeft staan. Zeer luxe hotel met een mindere entree (schuifpui),dan kom je in een enorme hal, maar wel in een zeer prettig hotel.Nu nog overlast van de bouwaktiviteiten aan de kant van de standaard tuinzicht en Quality kamers. In de toekomst hoier rekening mee houden i.v.m. het uitzicht.