Hotel is best gezellig, eten uitstekend, maar snel opgediend .
Personeel niet bepaald vriendelijk op sommige naar.
Kamer was niet schoon o.a vies tapijt en badkamer, wel een leuke bus exursie gehad dankzij onze chauffeur A. Vrendenbarg. Hij had veel kennis over Zwitserland.
Mooi hotel. We hadden een kamer met uitzicht op het meer.
Het eten is goed. Wordt zeer snel opgediend.
Zeer ouderwetse tv met nauwelijks zenders. Geen wifi (het is 2013!).
Dit mag geen hotel heten,maar een barak uit de jaren 50.
Alles is zo verwaarloosd,en je voelt je er ook niet welkom.
Een goede tip is ( de bulldozer erbij en slopen die hap )
Een keuken met kok is nergens aanwezig,en het eten is ook niet te pruimen.
Weet ook niet wat je te eten krijgt,gewoon wat de pot schaft.
Gezellig hotel, slechts krakende vloeren, daardoor last van de 'bovenburen.
Helaas door de prijzen van koffie en drank weinig mensen op het terras.
Ze zouden zoveel bij kunnen verdienen als de prijs iets lager was en het terras iets uitgebreider, inclusief comfortabelere stoelen i.p.v. de ijzeren.
Het meeste personeel kwam wel los, enkelen bleven stuurs.
Het personeel mag niet met de gasten praten. Zij moeten in één uur tijd een diner aan 150 gasten opdienen, afdekken en afrekenen. De eigenaressen is zeer onvriendelijk. Verder hebben wij bv een fondue avond gehad. Toen wij binnen kwamen kregen we eerst een voorgerecht en het vlees van de fondue (dat overigens paardenvlees was, wat niet te eten was, stond toen al open en bloot op tafel vol met vliegen. Ook het toetje, een soort appelgebak stond al klaar en was voorzien van diverse vliegen. Dit moet afgedekt staan!!!!!!! Regelmatig kreeg je twee keer per dag een soort soep, die niet te eten was. Dit hotel heeft GEEN kok!
Lees meerWij hadden een kamer met balkon met uitzicht op het meer.
Kamer was goed inclusief het bed.
Er ligt vloerbedekking op de grond. Niet erg hygiënisch.
De vloer op de gang kraakte behoorlijk.
Hotel lowen ligt prima en goed voor diversen excursies naar Luzern Bern de Rigi diversen meren en naar Grindelwald van daar naar de kleine Scheideck, waar u een mooi uitzicht heeft naar de Eiger Junfrau en nog veel meer .
Lees meerDe busreis en excursies waren zeer goed!
ook de chauffeur heeft een dikke pluim verdien Dhr.A. Vrendenbarg.
Alleen het warm eten viel tegen en werd met een hoge snelheid op tafel gezet!! binnen een uur een 4 gangen menu gegeten terwijl er nog 200 andere gasten in de zaal zitten die door 4 personeelsleden worden bediend! veel gasten vonden dit zeer onprettig de kwaliteit was niet heel denderend heb beter hotels gehad. Het was zeer minimaal ook het ontbijt was alles behalve luxe.
lauwe sinaasappelsap vers uit het pak die niet in de koeling stond en dat bij 30 graden en geen airco.
lauwe koffie en thee iedere dag zeer slecht.
ik zou als ik eigenaar was dit niet aan gasten voor durven zetten.
Regenbui
Regen
Regenbui
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Lowen in Lungern, Centraal Zwitserland.
Vakantiepanel.nl heeft 73 vakantie beoordelingen Lowen.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Lowen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Lowen scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Lowen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Lowen en het actuele weer Lungern. Bekijk hier ook andere Hotels Lungern of Hotels Centraal Zwitserland. Op de pagina van Lungern vind je vakantiebeoordelingen Lungern en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Lowen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Lowen!
Bij hoge temperaturen is geen airco, niet meer van deze tijd. Vooral in de eetzaal niet te harden.
Iets meer animatie of activiteiten in het hotel omdat buiten het hotel weinig te doen valt. Wel veel wandel en fiets mogelijkheden.
Het terras aantrekkelijker maken in meerdere opzichten, iedereen hing 's avonds maar wat bij de deur aan de straatkant terwijl het terras leeg bleef. Erg jammer, daar zouden ze nog veel winst uit kunnen halen.