Personeel doet alle moeite om het iedereen naar de zin te maken.
Lees meerRenovated floor 3 rooms very good, breakfast excellent. Internet poor - you have to sit in the corridor.
Lees meerde helft van het hotel is al gemoderniseerd maar het zwembad is nog gesloten. Onderin het indiase restaurant waar je prima kunt eten, maar je ruikt de uien wel de heel week.
Lees meerEngelberg is pittoresk wintersportdorp en Hotel Central biedt een prima uitvalsbasis voor een heerlijke wintersportvakantie.
Het hotel is eenvoudig, maar alles werkt goed en het personeel is uitermate behulpzaam.
Kamers zijn oud en de badkamers behoeven een grondige schoonmaakbeurt. Het ontbijt is goed en uitgebreid. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het geboekte halfpension was een aanfluiting, het 3 gangen keuzemenu was de hele week hetzelfde en van snackbar niveau. Vooraf soep of sla, hoofdgerecht keuze uit (kipnuggets/friet, visticks/friet, schnitzel/friet bockworst/friet etc etc) en ijs na. we waren met 2 kleine kinderen maar moesten voor 3 gangen ook 3 uur aan tafel zitten omdat gasten van buiten het hotel voor gingen in het restaurant. Was dus niet te doen en we zijn de laatste dagen maar uit gaan eten toen we vernamen dat de menukaart ook niet ging wisselen voor de aankomende dagen.
Lees meerTijdens ons verblijf werd de verdieping boven ons verbouwd, gaf wat overlast, maar niet veel.
Koelkast was kapot, kluis had geen sleutel.
Werden allebei wel op verzoek vervangen.
Ochtendjassen ontbraken.
Engelberg is een leuk en gezellig wintersportplaatsje.
Lees meerSimpel hotel met goed ontbijt.
Geen extra's.
Regenbui
Regen
Onweer
Regen
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Central in Engelberg, Centraal Zwitserland.
Vakantiepanel.nl heeft 14 vakantie beoordelingen Central.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Central vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Central scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Central vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Central en het actuele weer Engelberg. Bekijk hier ook andere Hotels Engelberg of Hotels Centraal Zwitserland. Op de pagina van Engelberg vind je vakantiebeoordelingen Engelberg en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Central achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Central!
Hotel heeft een goede ligging ten opzicht van de winkels, ski verhuur en treinstation.