Regenbui
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Riu Florida Beach in Miami Beach, Florida.
Vakantiepanel.nl heeft 69 vakantie beoordelingen Riu Florida Beach.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Riu Florida Beach vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Riu Florida Beach scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Riu Florida Beach vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Riu Florida Beach en het actuele weer Miami Beach. Bekijk hier ook andere Hotels Miami Beach of Hotels Florida. Op de pagina van Miami Beach vind je vakantiebeoordelingen Miami Beach en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Riu Florida Beach achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Riu Florida Beach!
Als je naar dit hotel gaat , vraag daar dan ook eens naar de everglades excursie . Is erg leuk , met krokodillen , en snelle everglade boot.
Aangezien parkeren duur is hebben wij de auto ingeleverd op onze aankomstdag in Miami. Er rijden veel taxi's, shuttles etc.