Echt gericht op Duitsers animatie team heeft zelf shirts met vlag van onze buren erop
Bedjes bij zwembad 7.00 geen plek meer te vinden.
het is kleinschalig opgezet, voor ons een pluspunt en geen Russen.
Fitness stelt niet veel voor
Welness is een aanrader
kamers erg gehorig
Eten was lekker, personeel was erg onvriendelijk!! Man bij de receptie was erg respectloos. Veel ouderen wat geen probleem is maar niet ideaal voor kinderen. Veel dingen alsnog betaald terwijl we all inclusive hadden. Er word elke dag schoongemaakt maar de dekbedden worden niet verschoond!! Geen aanrader dit was onze 4e keer in Turkije en dit was de slechtste ervaring ooit.
Lees meerMooi schoon park. Geweldige ligging. Dichtbij strand, wordt met golfkar gebracht. Drinken en eten gratis aan strand. Strandstoelen ook gratis. Eten prima. Mooie kamers.
Lees meerLeuke mensen, hotel niet zo heel groot, mooie nw slaapkamer, boxsping, iets hard maar vonden wij fijn) animatie ook redelijk goed, heb veel slappere gezien! Dans,acrobatic, goocgelen, fakir...van alles wat. Is ook discotheek. Muziek wel veel Duits maar kunnen wij wel mee leven. (Veel Duitsers maar zijn vriendelijk, ook wel eea aan Russen maar gedragen zich tegenwoordig wel aardig!
Over Bestek , messen mogen scherper!
Maar ons is t allemaal weer bevallen! Huseyn en Mehmet aan het strand zijn helemaal TOP! Mis hen nu al! Hoop jullie vlg. Jaar weer te zien
Ondanks de goede beoordeling voor Nova Park toch een minpunt.
Bij aankomst hotel was hotel overboekt. Wij konden pas na 2 nachten in onze familie kamer. De eerste 2 nachten verbleven wij in buur hotel.
Het lijkt of alle rokers van de Turkse Riviera zich hier hebben verzameld. Overal mag buiten gerookt worden. Zwembad, strand, animatie en zelfs op het terras buiten tijdens het eten. Heel veel overlast van de rokers. Met suggesties om rokers en niet-rokers te scheiden tijdens het eten wordt niks gedaan. Mocht u hier geen problemen mee hebben, dan is het een fijn en prima hotel. Voor rokers een 6- en voor rokers een 8+
Lees meerwij komen er al 10 jaar het is voor ons gewoon thuis komen.
Helder/Zonnig
Regen
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Nova Park in Side, Turkse Riviera.
Vakantiepanel.nl heeft 112 vakantie beoordelingen Nova Park.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Nova Park vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Nova Park scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Nova Park vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Nova Park en het actuele weer Side. Bekijk hier ook andere Hotels Side of Hotels Turkse Riviera. Op de pagina van Side vind je vakantiebeoordelingen Side en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Nova Park achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Nova Park!
onhygiënisch bedienend personeel in hoofdrestaurant grote kieren onder de deuren van de kamers wat de gehorigheid veroorzaakt
Wandelen langs strand of lanks winkeltjes, (wel veel zelfde spullen maar is overal zo) ook over boulevard naar Side (vorig jaar stonden alleen hotels langs maar misschien nu wel wat meer nu zoals eten of shopjes, geen idee. Dit jaar niet gelopen)
-Matrassen zijn wel een keer aan vernieuwing toe. -alcoholische cocktails en jus bij ontbijt moest je betalen. Vreemd gezien je boekt voor een all incl. hotel. -Zorg dat je als hotel geen dubbele boeking hebt, dit kan echt niet.
Zorg dat er niet gerookt wordt tijdens het eten, de animatie en niet rond het zwembad. Dan is het voor iedereen een 8+ waard.