ligging is perfect, heel dicht bij de zee.
ruimtelijk van opzet, echt ontspannen gevoel.
personeel lief en behulpzaam.
prima prijs - vakantiegevoel vehouding.
Nova park heeft doorgaans vriendekijk personeel al zijn sommigen wel erg op Duitse toeristen ingespeeld ..
Kamers waren netjes en goed.
Eten was prima met veel keus.
Prima zwembad en prima strand.
Net en schoon hotel op een prima locatie. Mooie kamer , fijn zwembad en strand met voldoende ligbedden. Eten is wat minder , vaak niet warm. Na het animatieprogramma s avonds nog een uurtje muziek tot 23:00 uur, welke vaak hetzelfde is. Gasten veelal Duitsers.
Lees meerHet hotel is kortom geweldig. Goede service, vriendelijk personeel, eten voor iedereen wat wils.. tegenover het hotel zijn de eerste winkeltjes al te vinden.
Lees meerOp vliegveld aangekomen tehoren gekregen dat novapark overboekt was dus naar een ander minder hotel gebracht:( denk je een mooi 5 sterren hotel te hebben geboekt. Valt dat dan even vies tegen als je te horen krijgt dat je in een slecht hotel terrecht komt.
Lees meerMooie ligging aan de straat met winkeltjes.
Grote familie kamers, lekkere bedden, zeer goede schoonmaak.
Vriendelijke mensen, eten goed genoeg keuze.
De Turkse avonden met lekker eten, en ook de A la carte is zeer goed.
Strand wat minder , veel groen en stenen in zee.
Hey park op zich is super mooi hotel schone kamers vriendelijk personeel animatie team is echt heel erg leuk en laten je erg goed voelen maken altijd praatje. De ligging is echt perfect je loopt het hotel uit en je loopt zo langs alle gezellige winkels terassen echt heerlijk
Als je naar side wilt ben je er binnen 5 minuten met taxi je kan het zelfs lopend doen
Echt een min punt is het eten
Tis het allemaal net niet weinig smaak weinig echt Turks eten en dat wat er is smaakt niet echt lekkererg jammer dat er ook daarom 4 dagen daat niet hebben gegeten
Maar in side zelf. En dat vind ik 3cht een dikke minpunt
Te weinig soorten cocktails
En erg jammer dat het rond 23:00 afloopt
Het strand vond ik zelf ook wat minder
Min punt vind ik dat prijsvrij echt zo moeilijk te bereiken is zowel per telefoon als mail
Als je jullie belt zit je rustig 1.5 te wachten dit vind ik 3xht niet normaal
Zwembad en animatie daar was 3cht wel een dikke tien
We hebben genoten hygiëne en genoeg variatie en uitermate vriendelijk personeel
Neerslag
Regen
Neerslag
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Nova Park in Side, Turkse Riviera.
Vakantiepanel.nl heeft 130 vakantie beoordelingen Nova Park.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Nova Park vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Nova Park scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Nova Park vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Nova Park en het actuele weer Side. Bekijk hier ook andere Hotels Side of Hotels Turkse Riviera. Op de pagina van Side vind je vakantiebeoordelingen Side en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Nova Park achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Nova Park!
Helaas zullen wij nooit meer boeken via prijsvrij Transfer bijgeboekt bij de reis, maar deze was waardeloos.. onze vakantie is gefrustreerd begonnen en ook zo geëindigd. We moesten op het vliegveld anderhalf uur wachten totdat er uiteindelijk iemand kwam om ons op te halen. Helaas op de terugweg idem.. langer dan een uur moeten wachten bij het hotel voordat we weer werden opgehaald.. Dus beter rechtstreeks boeken zonder taxi en deze op het vliegveld pakken. Gelukkig heeft het hotel veel goed gemaakt.
Animatie was matig zeker de leidinggevende was meer met zichzelf en aanwezige dames bezig dan met animatie
Transfer van en naar het vliegtuig was minder. We reden met Golden sea Travel. Hebben lang moeten wachten totdat het busje ons op kwam halen. Konden op het vliegveld het loket niet vinden, doordat ze het rolluik dicht hadden zitten. Eenmaal gevonden was de persoon niet aanwezig. Eindelijk aanwezig hebben we 50 minuten moeten wachten op het busje. Bij de terug weg was er ook vertraging bij het ophalen van een uur.