Leuk hotel eten was goed maar eentonig
Animatie is om 22:00 afgelopen daarna gaan ze met de
Gasten die willen naar een disco
Veel winkels en restaurantjes om het hotel die tot 1 uur
s'nachts open zijn
Schoonmaak had beter gekund
Als je niet teveel eisend bent is het een leuk hotel
Bij aankomst verkeerde kamer, opgelost volgende morgen, daarna kamer met veel gebreken, kapotte stop contacten, deur klinken, hier en daar wat schimmel, badkamer was redelijk netjes.
eten was ook niet zo heel erg goed. voor ons geen hotel obakoy meer.
heerlijk hotel dicht bij het strand met ook op het strand een goede service.
Een heel fijn hotel ong .4 km van het grote centrum...heerlijk om 40 min.te lopen anders met de dolmus die voor het hotel stopt...
Overdag lekker rustig op het prive- strand met strandbar sávonds voor ieder wat wils.Genoeg winkels in de buurt,en de markt op maandag 1 straat verder.
Vlees wordt in minimale porties uitgedeeld. Wijn is niet lekker. Wel goed schoon strand met ligbedden en parasols. Hotel bestaat uit 2 delen, geschieden door een straat.
Lees meerWij zijn einde augustus in het Hotel gewest en wij vonden het Hotel heel schoon, Pools waren schoon en altijd lekker voor de Kinderen .
Strand was schoon de ligbedden zijn erg versleeten maar bruikbaar
Water int meer was niet so lekker en harde golfen niets voor kleine kinderen veel rotsen in het water, bad schoenen mee nemen dan gat het goed.
Het eten was o.k. maar kan zeker beter, voor 8 dagen was het ook te doen als u niet te veel geld wilt uitgeven. Reisleiding was slecht, personeel altijd vriendelijk en het animatie team het well zijn best gedaan, grappig wij hebben een leuke tijd gehad.
eten was zeer slecht.is niet meer zoals 7 jr geleden. toen was het een top hotel
Lees meerHotel Obaköy is echt een geweldig hotel! Mede dankzij het animatieteam hadden wij een super vakantie. Ze waren altijd in voor een praatje en hielden de hele dag door mensen bezig (niet op een opdringerige manier). De kamers waren mooi groot en schoon. Wij zaten in de familiekamers en die waren nog groter. We hebben dit jaar ook gebruik gemaakt van de hamman en dat was ook geweldig (de haman is te vinden in het hotel zelf). Het zandstrand is ook zeer aangenaam en er is veel te doen. Tegen betaling jetski en parasailing. Het enige wat beter kon was het eten. Het kon iets meer gevarieerd, maar daarentegen hadden ze wel veel eten en ook heerlijke deserts. Doordat het all-inclusief was konden we de hele dag door eten en drinken wat we wilden. Men moet alleen wel oppassen dat je niet in het verkeerde appartenmenten complex word geplaatst. Dit hadden wij namelijk de eerste nacht. Indien dit toch gebeurd moet uw gelijk uw hostes bellen en die regelt het verder.
Het hotel is geschikt voor alle leeftijden, omdat er voor iedereen wel wat te doen is. Zelfs de aller kleinste worden de hele dag door vermaakt.
Het hotel ligt ook zeer gunstig voor mensen die willen winkelen, als je het hotel uitloop zie je overal winkeltjes. En doormiddel van een klein viaductje bent u gelijk op het strand.
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Obakoy in Alanya, Turkse Riviera.
Vakantiepanel.nl heeft 13 vakantie beoordelingen Obakoy.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Obakoy vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Obakoy scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Obakoy vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Obakoy en het actuele weer Alanya. Bekijk hier ook andere Hotels Alanya of Hotels Turkse Riviera. Op de pagina van Alanya vind je vakantiebeoordelingen Alanya en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Obakoy achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Obakoy!
deze keer krijgt de touroperator een 2 voor hun service. Bij aankomst geen hostess te zien en op de dag van ons vertrek heeft de receptionist moeten bellen naar de hostess hoe laat wij opgehaald zouden worden voor transfer naar het vliegveld. Uiteindelijk wisten we dat om 18.00 en ons vertrek was om 02.00 u. Ronduit slecht geregeld door de organisatie
Voor ieder wat wils...wil je rust dan heb je rust wil je in de drukte vertoeven dan kan dat ook