Vakantiebestemmingen Turkse Riviera Turkije

« Toon alle bestemmingen

65 bestemmingen in Turkse Riviera

Turkse Rivièra
De Turkse Rivièra is een toeristisch gebied dat is gelegen aan de zuidkust van Turkije. Het gebied loopt ongeveer van Kemer tot Alanya en staat bekend om de vele zandstranden, de prachtige natuur en azuurblauwe zee. Deze combinatie maakt de Turkse Rivièra tot een van de populairste streken van Turkije. Waar in de wintermaanden de gemiddelde temperatuur rond de 10 graden ligt, kunnen de zomers extreem heet worden. De gemiddelde maxima liggen weliswaar rond de 30 graden, maar uitschieters naar boven (ruim 40 graden) zijn geen uitzondering. Desondanks blijft het voor vele vakantiegangers de ideale zonbestemming.

Vakantie Turkse Rivièra
Een vakantie aan de Turkse Rivièra betekent vaak een bezoek aan een van de volgende badplaatsen: Kemer, Antalya, Alanya, Side of Belek. Het accommodatie-aanbod in deze toeristenoorden bestaat voornamelijk uit grote all inclusive resorts waar vakantiegangers gebruik kunnen maken van de vele faciliteiten. Vooral een vakantie Antalya, een vakantie Side en een vakantie Alanya zijn populaire zonbestemmingen, ook onder Nederlanders. Deze badplaatsen zijn vrijwel volledig ingericht op toeristenfaciliteiten als accommodaties, restaurants, toeristenwinkels en uitgaansgelegenheden.

Hotels Turkse Rivièra
De hotels aan de Turkse Rivièra zijn divers, al bestaat een groot deel uit all inclusive resorts die uit 4 of 5 sterren bestaan. Enkele bekende hotels Turkse Rivièra zijn Miracle Resort (Antalya), Oriënt Palace Resort (Alanya) en Turquoise Resort Hotel & Spa (Side).

Bekijk hier direct hotels Turkse Rivièra en appartementen Turkse Rivièra. Ook vind je hier actuele prijsinfo Turkse Rivièra, waaronder last minute Turkse Rivièra.
 

Op deze pagina vind je informatie over Turkse Riviera. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Turkse Riviera? Je vindt hier o.a. bestemmingen, accommodaties en het huidige reisaanbod van reisaanbieders. Op basis van vakantiebeoordelingen hebben we daarnaast een top 10 hotel beoordelingen Turkse Riviera gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

In totaal staan er op Vakantiepanel.nl 737 hotels Turkse Riviera, 90 appartementen Turkse Riviera en 0 campings Turkse Riviera. Deze accommodaties liggen verspreid over diverse vakantie bestemmingen Turkse Riviera. Hieronder hebben we de best beoordeelde vakantie bestemmingen in Turkse Riviera op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een all inclusive Turkse Riviera of een last minute Turkse Riviera? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Turkse Riviera voor een vliegvakantie Turkse Riviera.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 75
Recent bewaarde items

Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Interessante accommodatie of bestemming gevonden? Klik dan op bewaren. Vanuit je persoonlijke pagina kun je ze dan één voor één bekijken.