Een mooi, rustig, schoon hotel.
Het eten was perfect, personeel heel gemoedelijk. Kortom, een hotel om terug te koen.
8.5
Geplaatst: 11 oktober 2011
Jan, 59 jaar
Arkel
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
september 2011
Geweldig
Een geweldig hotel met zeer vriendelijk personeel. We gaan zeker weer terug. (voor 3é maal)
8.7
Geplaatst: 18 september 2011
Josje, 42 jaar
Flevoland
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
augustus 2011
Leuk hotel maar kan zeker beter, eten is wel lekker en goed
Hotel ligt volgens brochure aan het strand, tsja als je eerst 20 min. wilt lopen in 40 graden dan klopt dit wel.
Je mist een treintje zoals bij andere hotels waardoor het strand veel toegankelijker wordt.
Het park is heel ruim opgezet waardoor het ongezellig en onpersoonlijk aandoet.
Kwaliteit van het eten is wel goed en aanbod is gevarieerd.
Zwembaden zijn kleiner dan verwacht, en als je bij het grotere zwembad wilt liggen dan moet je al om 5.30 u in de ochtend je handdoek gaan leggen, echt belachelijk dat het hotel hier niets aan doet of probeert te veranderen.
Personeel aan de receptie en bars zijn erg onvriendelijk. Je krijgt de indruk dat ze denken die toeristen komen toch wel of ik nu aardig ben of niet. Het zijn een stel chagerijnen die Turken, dit viel ons 4 jaar geleden al op, toen gingen we voor het eerst en we dachten het zal nu wel beter zijn, niet dus....... Er zijn zoveel andere mooie en luxe hotels waar je heen kunt voor deze prijs waar je zeker meer waar krijgt voor je geld. Probeer een keer Tunesie, je zult verrast zijn.
3.3
6.0
4.0
1.0
Geplaatst: 16 augustus 2011
Melanie, 41 jaar
De Lier
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
oktober 2010
Heerlijk hotel aan zee
Een week lang met kinderen genoten in dit heerlijke hotel met fantastisch personeel. Dat het weer soms een klein beetje tegenviel maakte zelfs niet uit, voelden ons heel welkom.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Grand Side
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Grand Side
Lees meer over Side - Kumköy
Wil je meer weten over Side - Kumköy? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Side - Kumköy.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.