Beoordelingen

8.3

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 176

Vakantiegangers beoordelingen hotel Orange County

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

G, 42 jaar

Spijkenisse

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

Tophotel

Leuk personeel, heel schoon en netjes hotel,

eten was heerlijk alleen soms wat koud, drank in overvloed, was beter als ik had verwacht na het lezen van diverse recensies op internet.

Zeker een aanrader.

Peter oosterman, 52 jaar

Zandbergen

Mindervaliden

november 2011

fantastisch hotel, mooi gebouwd, jammer dat er in het naseizoen geen animatie meer is

kamers mooi, maar veel gebreken en slecht onderhouden . wij hadden een rolstoel kamer , maar de voorzieningen voor de gehandicapten stuk . geen airco
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

1.0

2.0

Geplaatst: 4 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Gerhardus, 62 jaar

Hoogeveen

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

oktober 2011

het heeft lang niet voldaan

geen animatie en entertaimnment,er was gewoonweg niets te doen je moet je zelf maar vermaken het was ons anders verteld.
geen alacart in resterants
geen hollansche pot zoals ons verteld was
bij aankomst nachts om 24.00 uur was het resterant dicht wij konden nog geen glas drinken krijgen,wij hadden toch Ultra all-in ?
kort om deze reis is ons erg tegen gevallen het was ons zo aanbevolen en ook om dat het niet de goedkoopste was 1975,- euro,s is toch niet niets

6.2

Geplaatst: 30 oktober 2011
Reisgezelschap: Met een vriend(in)/familielid/collega

Fred, 50 jaar

Harderwijk

Met een vriend(in)/familielid/collega

Stukje Holland in Turkije

Groots opgezet, uitnodigend, schoon, goede keuken, dicht bij winkelcentrum.
Gewoon goed. Leuk om meegemaakt te hebben. Maar niet om terug te komen, dat zit niet in mijn aard. Er zijn mensen die hier meerdere keren per jaar heen gaan.

4.0

Geplaatst: 27 oktober 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Betsie, 43 jaar

Zandpol

Met het gezin (13+ jaar)

gezellig hotel

Goede service, klantvriendelijk, ontbijt en lunch goed, diner was matig, veelal hetzelfde vlees op verschillende manieren beried, je hebt het gevoel dat je elke avond hetzelfde eet, voor een 5 sterrenhotel weinig keus uit Nederlandse producten

7.6

Geplaatst: 26 oktober 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Gerna, 47 jaar

Heesch

Met het gezin (13+ jaar)

goed hotel, veel russen

Is een goed hotel
Alleen eten koud en niet erg kindvriendelijk
Weinig activiteiten door animatie

Introductie

Orange County

5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren
Kemer
Aan het strand gelegen, kindvriendelijk all-inclusive hotel, dat geheel in Nederlandse stijl is gebouwd met replica's van panden uit Amsterdam en V...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 550 meter
tussen zee en de vrij drukke hoofdweg, in een omgeving met begroeiing en enkele accommodaties

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Er zijn 539 eenheden
Kamertypen
2-persoonskamer
3-persoonskamer
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Orange County

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Orange County

Lees meer over Kemer

Wil je meer weten over Kemer? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kemer.

Lees meer over Turkse Rivièra

Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.

Lees meer over Turkije

Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.

Powered by: TsiTix