Het hotel ligt niet direct aan zee, al kregen we via filmpjes op internet (YouTube) wel die indruk. Het hotel ziet er netjes verzorgd uit. De kamers worden dagelijks door het personeel onder handen genomen. Dus elke middag werden onze bedden netjes opgemaakt en de mini-bar bijgevuld.
Bij aankomst was de toiletvril niet helemaal schoon en gedurende de gehele vakantie hadden we problemen met de moeizame afvoer van het badwater.
De ruime keuze in het restaurant is indrukwekkend, mede doordat er een aantal koks in de keuken staan. Totdat je erachter komt, dat deze koks alleen frietjes, stukjes vlees en "pizzas" mogen bakken. Het gros van het warme middageten, zie je 's avonds weer terug tijdens het diner. De groenten zijn niet beetgaar, maar erg goed (door)gekookt, evenals het vlees. Tsja, wellicht zijn wijzelf wat te verwend en valt het een ander niet op. Drinken is prima en wordt geserveerd. Eventueel kun je het ook zelf afhalen naast de keuken.
De lounge is prettig, zeker omdat je er diverse cocktails kunt uitproberen en met het hele gezin Rummikub / kaartspelletjes / Mikado e.d. kunt spelen op de ruime, luie banken.
De buitentemperatuur is aangenaam rond de kerstdagen / oud,- en nieuw. Juist vanwege deze periode was het buitenbad gesloten evenals de spelhal (voor biljart en bowlen). Dat laatste hebben we erg jammer gevonden.
Over het algemeen was het een aangenaam verblijf in het hotel.
7.9
Geplaatst: 6 januari 2012
Wil, 57 jaar
Boxtel
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
december 2011
in de winter geen aanrader
de kamers zijn perfect de ligging kan ook niet beter maar het eten(daar moet je voor rennen) anders heb je niks of het is koud maar op oudejaarsdag als de turken zelf komen kan et nioet op, en de animatie was beneden peil het meeste was gesloten of niet aanwezig
5.6
GJ, 27 jaar
Tilburg
Met een vriend(in)/familielid/collega
november 2011
Leuk hotel, maar meer te doen in het hoogseizoen!
Het is een luxe hotel met gevarieerd eten voor ieder is er wat. Het hotel bevat alleen 2 grote wc's eigenlijk veel te weinig voor een groot hotel. Als je in het naseizoen gaat is het aan te raden genoeg spelletjes mee te nemen van huis uit zodat je voor het eten en de show van het animatie team iets te doen hebt.
De loopafstand naar het strand is goed te doen je bent er binnen 2minuten ook ben je met 5minuten in het centrum. Neem genoeg contant geld mee want in het centrum kunnen er problemen zijn met alle 10 de bankautomaten die op een rij staan.
Geplaatst: 13 november 2011
Denny, 26 jaar
Surhuisterveen
Met een vriend(in)/familielid/collega
oktober 2011
Heerlijk relaxt en hygienisch hotel
9.8
Geplaatst: 6 november 2011
Reina, 64 jaar
Assen
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar), Met het gezin (13+ jaar)
geweldig familiehotel
Alles waar je op vakantie maar van kan genieten was aanwezig, de animatie voor alle leeftijden, het eten, de kamers en noem maar op het is ons zeer goed bevallen. Een aanrader
9.1
Geplaatst: 31 oktober 2011
Liesbeth, 30 jaar
Groningen
Reisgezelschap:
Single, Met partner (25 - 50 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
veel faciliteiten binnen hotel
niet gehele staf spreekt engels of andere vreemde taal.
over algemeen wel vriendelijke staf die hun best voor je doen op een paar uitzonderingen na.
ze zijn continue aan het opruimen en schoonmaken wat het geheel zeer proper maakt.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Crystal De Luxe Resort & Spa
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Crystal De Luxe Resort & Spa
Lees meer over Kemer
Wil je meer weten over Kemer? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Kemer.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.