Beoordelingen

Didi, 63 jaar

Groningen

Met een vriend(in)/familielid/collega

september 2011

Was er met een vriendin, het was geweldig

Het personeel was fantastish en vriendelijk, en de haman is echt aan te raden heerlijk.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

8.9

Geplaatst: 12 januari 2012
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Hennie van vuren, 44 jaar

Lisserbroek

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

ziet er redelijk uit niet 5sterren waardig eten was koud erg eenzijdig

we vonden het minder kindvriendelijk als voorbeeld water was erg koud weinig wisselend eten of spagetti pizza en patat/

overal moet je voor betalen voetbal tennis zelfs niet een keer ijs bij het zwembad dar zijn we zelfs bij een 3 sterren en we zijn al heel vaak in turkijen geweest beter gewend dus tijd voor een nieuwe beoordeling

dit was voor ons de eerste en laatste keer we hoorde heel veel klachte van andere mensen
Vakantieganger

6.1

5.0

5.0

Geplaatst: 3 november 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Anja, 58 jaar

Sint Oedenrode

Met het gezin (13+ jaar)

Top hotel voor rust!

We hebben een fijne rustige vakantie gehad. Met alle comfort die we wensten.

Geplaatst: 1 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (jonger dan 25 jaar)

Daphne, 18 jaar

Vlijmen

Reisgezelschap:

Met partner (jonger dan 25 jaar)

november 2011

Groot hotel en dicht bij het strand.

Het is een heel mooi hotel, Ik ben er samen met mijn partner geweest en we hebben erg genoten.
Het strand is 5 minuten lopen (heel dichtbij) en de zwembaden zijn erg ruim en schoon.
Een nadel vind ik dat je geen leuk centrum in de buurt hebt. En als je naar kumluca gaat, ga dan niet in een korte broek, je word dan erg aangekeken! (onze ervaring). In het centrum van Finike zelf zijn wij niet geweest want dat schijnt niks te zijn!

Verder is het eten en het drinken in dit hotel super!

Geplaatst: 1 november 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Ellie, 62 jaar

Utrecht

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

Geweldig hotel !!!

Geweldig hotel, super vriendelijk personeel goed schoongemaakt.

Prima animatieteam voor iedereen een vriendelijk woord.

Er mogen wel meer zonnebedden aan het strand geplaatst worden want dat is echt te weinig als hotel vol zit en daar is ook best ruimte voor. Gewoon iets dichter bij elkaar zetten en in de tuin bij het strand kan ook nog genoeg geplaatst worden.

En nog een extra service zou zijn een pinautomaat in het hotel moet toch mogelijk zijn met de mobile pinautomaten tegenwoordig.

Verder Was het een zeer aangenaam verblijf en zeker voor herhaling vatbaar.

Geplaatst: 27 oktober 2011
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Carla, 54 jaar

Dordrecht

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

perfecte vakantiebestemming

het is een aanrader voor een ontspannen vakantie.Goed georganiseerde accomodatie en heerlijk eten.

Geplaatst: 24 oktober 2011

Feiten en informatie hotel Presa di Finica

Introductie

Presa di Finica

5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren
Finike
Kindvriendelijk hotel, gelegen in een vrij rustige, groene omgeving met in het achterland grillige, begroeide bergen. Het geheel bestaat uit 2 gebo...

Ligging

Afstand tot strand: 150 meter
Afstand tot centrum: 4 km
Aan de landzijde van de vrij drukke hoofdweg en een rustige zijweg hiervan, in een vrij rustige, groene omgeving met boomgaarde

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Er zijn 297 eenheden
Kamertypen
juniorsuite
2-persoonskamer
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Presa di Finica

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Presa di Finica

Lees meer over Finike

Wil je meer weten over Finike? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Finike.

Lees meer over Turkse Rivièra

Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.

Lees meer over Turkije

Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.

Powered by: TsiTix