Beoordelingen

• 8.6

Aantal Vakantiegangers beoordelingen: 111

Vakantiegangers beoordelingen hotel Saturn Palace

Verfijnen op reisgezelschap

Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

Tiny, 44 jaar

Willemstad

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

januari 2012

we hebben een geweldige vakantie gehad in saturn palace j

prachtige vakantie we hebben het ontzettend getroffen met het weer zeker in december/januari de mensen daar zijn echt geweldig zo vriendelijk en voor de kinderen is er genoeg te doen en het eten was ook goed we hadden een prachtige familiekamer lekker ruim en dat met 5 personen .
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

9.2

Geplaatst: 12 januari 2012
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Rebecca, 28 jaar

Utrecht

Met het gezin (13+ jaar)

december 2011

voor de zomer top, winter echt wat minder

helaas ben ik iets minder positief. het hotel is ons wel goed bevallen maar voor ons is het woord voor deze vakantie, net niet. alles aan het hotel was het voor ons net niet helemaal. logisch in verhouding tot de prijs die je er voor betaald in de winter.

wij hebben er met kerst gezeten en er werd helaas niets speciaals georganiseerd. Nog geen eens speciaal buffet. wel overal versieringen. Het hotel ligt top! en ik denk in de zomer megaveel faciliteiten, maar deze waren in verband met de winter niet geopend. dan blijft alleen het binnenzwembad over (vrij klein) en de sauna (prima!)

wat ons het allermeest is tegengevallen is de onvriendelijkheid van het personeel. of het nu was omdat ze over 4 weken gaan sluiten om te renoveren of omdat iedereen moe was, maar erg werd over de hele dag niet teruggegroet, goedemorgen, goedeavond (in turks of engels), de obers konden niet lachen, of antwoorden en daarnaast ook bij de receptie een en al onvriendelijkheid. de enige die ons vriendelijk te woord heeft gestaan en behulpzaam was waren de manager, ayse, en heet animatieteam wat geweldig was!
ook de barmensen waren wat vriendelijker dan de rest, maar oef, dat is ons allemaal nog nooit overkomen. Voor ons geen saturn palace meer. helaas want tis een prachtig complex
Vakantieganger

6.9

3.0

Geplaatst: 2 januari 2012
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)

Petronella, 67 jaar

Haarlem

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)

mei 2011

Gezellig gastvrij hotel

Saturn Palace doet er van alles aan om het de gasten naar de zin te maken.
Iedereen is behulpzaam en vriendelijk van manager tot kamermeisje.
Het vakantie gevoel bij Saturn is top.

9.4

Geplaatst: 14 december 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar)

Ellen, 40 jaar

Haaksbergen

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar)

juli 2011

heel mooi en schoon hotel

de kinderen hebben zich gigantisch goed vermaakt dus moeders heeft zich ook heel goed vermaakt animatie was goed het eten was heel goed en heel veel keus gewoon te veel om op te noemen het is een hotel om elk jaar heen te gaan

8.3

Geplaatst: 14 december 2011
Reisgezelschap: Met partner (25 - 50 jaar)

Rob, 49 jaar

Born

Reisgezelschap:

Met partner (25 - 50 jaar)

november 2011

echt de moeite waard. een prima hotel

de vakantie was echt top. Niet meer met de reisorganisitie
Ze doen echt helemaal niets voor je als er iets moet worden geregeld. En die nederlands sprekende reisleider zegt gewoon het is zaterdag en ik doe niets meer..ik heb weekend.

9.2

Geplaatst: 8 november 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (13+ jaar)

Marzjan, 46 jaar

Riethoven

Met het gezin (13+ jaar)

oktober 2011

vriendelijk gemoedelijk hotel

vriendelijk personeel, relaxte sfeer alleen de familiekamers zijn volgens ons altijd overboekt je krijgt dan wel een goed alternatief maar dit zou eigenlijk niet mogen

7.4

Geplaatst: 5 november 2011

Feiten en informatie hotel Saturn Palace

Introductie

Saturn Palace

5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren5 sterren
Lara
In 2007 gebouwd, kindvriendelijk all-inclusive hotel, gelegen tussen het strand en de vrij drukke kustweg. De kamers en openbare ruimten zijn verzo...

Ligging

Deze accommodatie ligt aan het strand.
Afstand tot centrum: 2.5 km
Tussen het strand en de vrij drukke kustweg, naast soortgelijke, grote accommodaties, in een omgeving met verspreid groots opge

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

1 / 1
(Foto's ter plaatse genomen door Toeristiek)

Faciliteiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 221 eenheden
Kamertypen
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart hotel Saturn Palace

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving hotel Saturn Palace

Lees meer over Antalya - Lara

Wil je meer weten over Antalya - Lara? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Antalya - Lara.

Lees meer over Turkse Rivièra

Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.

Lees meer over Turkije

Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.

Powered by: TsiTix