heb het prima naar m'n zin gehad, ik ga zeker nog een keer terug
9.6
Geplaatst: 3 februari 2012
M, 45 jaar
Reusel
Met het gezin (13+ jaar)
januari 2012
gezellig klantvriendelijk hotel
Hotel is zeer goed bevallen. Ruime kamers, fijne badkamers ,luxe jaccuzzu met sterrenhemel in het plafond. 24 uur per dag eten en drinken beschikbaar. ook hierin zeer ruime keuze.
enig nadeeltje was dat we de laatste dag buren kregen, dat was goed te horen. Dus beetje gehorige kamer .... Maar zeker aan te bevelen!
9.9
Geplaatst: 18 januari 2012
Marjan, 45 jaar
Reusel - de Mierden
Met het gezin (13+ jaar)
januari 2012
Gezellig klantvriendelijk familiehotel
Superdeluxe gezinskamer met zeer ruime kamers, twee badkamers, twee balkonnen, geweldige jaccuzi met sfeervolle sterrenhemel erboven van lampjes. 24 uur per dag mogelijkheid ergens iets te eten en drinken. Hierin ruime keuze aanwezig. Enige nadeeltje wat we kunnen bedenken was de laatste dag dat we buren kregen, toch wel een beetje gehorig ...
Wij verbleven hier in de herfstvakantie met de kinderen.
Echt een geweldig hotel.
Mooie zwembaden, geweldige glijbanen, aan voorkant van het hotel.
Het eten was echt super ! Tussen de middag heerlijke pistoletjes met tonijn of zalm. Savonds heerlijke amuses.
Het enige minpuntje wat ik kan noemen is het strand. Vond het niet echt heel schoon. En om een eindje te lopen is niet ideaal, veel kiezels of je moet scheef lopen aan de vloedlijn.
Dit hotel is zeker een aanrader
8.8
Geplaatst: 16 december 2011
Frans, 73 jaar
's-Hertogenbosch
Met een vriend(in)/familielid/collega
oktober 2011
Een verwen hotel
Een onverwachte niet te beschrijven variatie in eten en drinken.
Een bevestiging van, wat veel mensen, ons vertelden, die voor ons , voor het eerst Turkije bezochten.
8.8
6.0
Geplaatst: 13 december 2011
Fred, 58 jaar
Bennebroek
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
november 2011
perfect hotel ,ga zeker nogmaals naar het hotel
super hotel ,prijs in het voorjaar iets aan de hoge kant
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Royal Wings
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Royal Wings
Lees meer over Antalya - Lara
Wil je meer weten over Antalya - Lara? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Antalya - Lara.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.