fijn hotel klantvriendelijk leuk personeel. gewoon goed hotel.
7.7
Geplaatst: 15 december 2011
Evi, 34 jaar
Best
Reisgezelschap:
Single, Met het gezin (0 - 4 jaar)
oktober 2011
goed maar zeker geen 5 sterren waard!
mijn zoontje en ik hebben een fijne vakantie gehad, en heb geluk gehad dat mijn zoontje niet flauw is maar echt kind vriendelijk is het er niet!
zo was het zwemwater te koud streker nog het water in het kinderbadje was wel 10 graden kouder de kinderen kwamen er rillend uit!!!
een groot mes gevonden in de kinderspeeltuin, de kindclub werdt niet aangegeven waar en wanneer, met gevolg dat je deze mis liep wat niet leuk was voor de kinds!!
het eten was goed maar veel hetzelfde weinig presentatie, niet uitnodigend!!
5.3
1.0
Geplaatst: 6 november 2011
Anton, 55 jaar
Hengelo
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
november 2011
Redelijk hotel/resort maar erg groot. Daardoor niet intiem/gezellig. geen 5 * waard
Het resort mag in onze beleving geen vijf sterren dragen.
Zwembaden waren zo koud dat je er niet in kon zwemmen.
Een van de drie zwembaden was niet in gebruik en te vies om naar te kijken.
In het hotel liepen overal zwerfkatten, zelfs tijdens het diner in de eetzaal.
Zelf bij het zwembad gingen zwerfhonden op de bedjes van de badgasten liggen.
Eten en drinken was oke, wel te eenzijdig, service ook oke, zeker het vervoer van en naar het strand etc.
De hammam is wel een aanrader alhoewel je wel over de prijs moet onderhandelen.
Geplaatst: 4 november 2011
Arjen, 44 jaar
Rotterdam
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
giga hotel
Het buffet zag er prachtig uit maar de smaak van het eten liet te wensen over. Als dit de Turkse keuken is kan hij mij niet bekoren. Op het stand was de lunch elke dag hetzelfde: tomaat, komkommer, zure kool/augurk, worstjes, 'gehakt-frikndellen' en vaak koude friet.
Het personeel was nors. Misschien omdat het het einde van het seisoen was? het weer maakte gelukkig alles goed!
5.4
3.0
1.0
Geplaatst: 28 oktober 2011
Jan, 53 jaar
Elburg
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
Prima hotel, zeker ook voor gezinnen met kinderen
Vriendelijk personeel.
Ligging erg achteraf, dus voor mensen die van levendigheid houden en graag ('s avonds) de stad in gaan om een terrasje te pakken minder geschikt.
7.3
9.0
Geplaatst: 25 oktober 2011
Marjolein, 47 jaar
IJsselstein
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
oktober 2011
Is zeker de 5 sterren niet waard!
Na een busreis van ruim 3 uur (!) eindelijk op de bestemming.
Familiekamer redelijk, kleine slechte slaapbank in woonkamer, geen verduisterende gordijnen. Geen bad in badkamer, wel goede douche maar mag zeker allemaal gemoderniseerd worden.
Zeer gehorig tov buren, gang en lift.
Buffet veel, maar smaakte allemaal hetzelfde, weinig variatie en op is op, vaak koud en werd nauwelijks aangevuld.
Een zwembad dicht, bar bij ander zwembad zeer slecht bemand en onvriendelijk personeel. Kortom, tegenvaller en geen aanrader en nooit meer terug naar Orient Palace in Alanya.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Oriënt Palace Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Oriënt Palace Resort
Lees meer over Alanya
Wil je meer weten over Alanya? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Alanya.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.