Hebben een heerlijke vakantie gehad is zeker voor herhaling vatbaar
Geplaatst: 21 december 2011
Susan, 51 jaar
Lelystad
Met het gezin (13+ jaar)
Prijs/kwaliteit verhouding prima.
Het hotel is in best vergane glorie-staat.
De lift is zeker op leeftijd, niet zo heel snel meer.
Inrichting is niet zo heel up-to-date.
De bedden zijn ook klaar voor vervanging.
Positief is: de dames die alles tip-top schoon houden, zeer lieve en hardwerkende dames. Enkele jaren geleden waren we al eens hier op vakantie geweest, het eten was destijds niet zo best.
Nu kunnen we zeggen, dat er veel en veel meer werk wordt gemaakt om lekkere maaltijden met veel variatie neer te zetten.
Het meeste personeel aan de receptie is hulpvaardig en vriendelijk, datzelfde kun je zeggen van de aardige jongens in de eetzaal.
De ligging van het hotel is heerlijk, met de dolmus ben je zo in Alanya, om heerlijk te shoppen. Wij hebben ook een safari met Sherlock Holmes gedaan. Dit was echt super!
Die jongens hebben echt hun best gedaan om ons iets van Turkije te laten zien met een hoop humor.
Kortom, een heerlijke vakantie gehad. Maar je moet het zelf doen!
Geplaatst: 14 december 2011
Maureen, 36 jaar
Waalwijk
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)
november 2011
Leuke familiehotel
Leuk familiehotel. Wij hadden de familiekamer, die is zeker aan te raden. De kamers werden goed schoon gemaakt. Eten en drinken was goed, genoeg variatie, alleen was het eten vaak lauw, zelfs koud.
Leuk zwembad ook één met glijbanen, maar jammer dat die glijbanen niet gewoon de hele dag open zijn.
De minidisco was leuk, maar verder viel de animatie tegen, 's avonds was er niet altijd iets te doen, dat was jammer. All inclusive was voor dit hotel goed geregeld. Zeker een hotel om aan te raden, vooral als alle minpunten worden aangepakt.
7.8
Geplaatst: 8 november 2011
Tamara, 34 jaar
Sint pancras
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 13+ jaar)
juli 2011
Leuk hotel. Vriendelijke mensen
Jammer dat er voor de kleinste kinderen. 4 jarige weinig was qua spelen en kinderbad.
6.9
5.0
4.0
Geplaatst: 1 november 2011
T., 49 jaar
Hengelo (ov)
Met het gezin (13+ jaar)
prima hotel
Leuk hotel, met mooie kamers. eten prima verzorgd. Het zwembad was ruim en schoon.
strand op loopafstand met ligstoelen en dekjes.
winkeltjes direct bij het hotel, en op kleine afstand lekker dagje uit in alanya.
7.3
Geplaatst: 31 oktober 2011
Manuela, 36 jaar
Nijmegen
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (jonger dan 25 jaar, 25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar), Mindervaliden
zeer goed hotel
Mooie grote kamers. Vriendelijk personeel. Zeer goed hotel
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Eftalia Resort
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Eftalia Resort
Lees meer over Alanya - Konakli
Wil je meer weten over Alanya - Konakli? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Alanya - Konakli.
Wil je meer weten over Turkse Rivièra? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkse Rivièra.
Wil je meer weten over Turkije? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Turkije.