Vakantiebestemmingen Lycische Kust Turkije

« Toon alle bestemmingen

65 bestemmingen in Lycische Kust

Lycische Kust
De Lycische Kust is een regio aan de zuidwestkust van Turkije. Het toeristengebied loopt ongeveer van Fethiye en Ölüdeniz in het oosten tot aan Marmaris en Icmeler in het westen. De regio ligt tussen de andere toeristengebieden Turkse Rivièra (oosten) en Egeïsche Kust (noorden). Voor de kust bevindt zich o.a. het Griekse eiland Rhodos.

De Lycische Kust heeft een aantal bekende badplaatsen, waaronder Fethiye en Ölüdeniz. Laatstgenoemde is gelegen aan zee en bestaat uit vrijwel volledig uit accommodaties en op toeristen gerichte faciliteiten. De badplaats staat bekend als uitstekende bestemming voor paragliding. Ook heeft het een prachtige lagune (Blue Lagoon) met een van de mooiste stranden van Europa. Ten westen van Ölüdeniz ligt Dalyan. Dit authentieke dorpje staat bekend om de prachtige rotsgraven, het schitterende natuurgebied en de zeeschildpadden die hier elk jaar op het 5 kilometer lange en brede zandstrand Iztuzu Beach (Turtle Beach) hun eieren komen leggen. De nog verder gelegen badplaatsen Marmaris en Icmeler worden jaarlijks overspoeld door voornamelijk Duitse, Engelse en Russische toeristen. De vakantiegangers komen hier vooral vanwege de vele uitgaansmogelijkheden, de zon en de idyllische ligging van de badplaatsen aan een groene, prachtige baai.

Weer Lycische Kust
Het weer aan de Lycische Kust kenmerkt zich door droge, warme en soms hete zomers en milde, regenachtige winters. In de zomermaanden stijgt het kwik naar gemiddeld 30 graden, maar kan het gemakkelijk warmer dan 40 graden worden in het hoogseizoen. In de wintermaanden is het klimaat gematigd met gemiddelde temperaturen tussen 13 en 15 graden. De kans op neerslag is in deze periode ook eens tuk groter.

Hotels Lycische Kust
Enkele bekende hotels Lycische Kust zijn hotel Green Nature Resort & Spa (Marmaris), Mirage World (Icmeler) en Özalp (Dalyan).

Bekijk hier direct hotels Lycische Kust en appartementen Lycische Kust. Ook vind je hier actuele prijsinfo Lycische Kust, waaronder last minute Lycische Kust.
 

Op deze pagina vind je informatie over Lycische Kust. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Lycische Kust? Je vindt hier o.a. bestemmingen, accommodaties en het huidige reisaanbod van reisaanbieders. Op basis van vakantiebeoordelingen hebben we daarnaast een top 10 hotel beoordelingen Lycische Kust gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

In totaal staan er op Vakantiepanel.nl 233 hotels Lycische Kust, 95 appartementen Lycische Kust en 0 campings Lycische Kust. Deze accommodaties liggen verspreid over diverse vakantie bestemmingen Lycische Kust. Hieronder hebben we de best beoordeelde vakantie bestemmingen in Lycische Kust op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een all inclusive Lycische Kust of een last minute Lycische Kust? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Lycische Kust voor een vliegvakantie Lycische Kust.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 27

Reisaanbieders voor Lycische Kust

Recent bewaarde items

Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Interessante accommodatie of bestemming gevonden? Klik dan op bewaren. Vanuit je persoonlijke pagina kun je ze dan één voor één bekijken.