Centraal gelegen hotel aan drukke winkelstraat. Kamers zijn netjes maar erg klein. Hotelpersoneel is vriendelijk en behulpzaam. Kamers aan straatzijde ondervinden veel last van tramverkeer overdag en winkels die 's nachts openblijven.
Lees meerHet hotel ligt aan een trambaan waar geen auto's mogen komen. Als men voor een kamer kiest aan deze weg zal dat zeker voor overlast zorgen. Verder is het een prima hotel.
Lees meerWij vonden de prijs-kwaliteit verhouding zonder meer goed.
We hadden zelfs een slaap- en een zitkamer.
De bediening was vriendelijk en goed.
Het restaurant vonden wij ook zonder meer goed met een professionele en zeer vriendelijk bediening en ook een mooi uitzicht over de stad.
Het ontbijt vonden wij 'compleet', ook weer in relatie to de hele schappelijke prijs.
Erg lekker vonden wij de yoghurt met met echte honing.
Heeft een gunstige ligging in de buurt van de bezienswaardigheden.
Het eten is heerlijk vooral in het restaurant boven met een geweldig uitzicht over Istanbul
Onweer
Regen
Regenbui
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Orient Express in Istanbul, Istanbul.
Vakantiepanel.nl heeft 19 vakantie beoordelingen Orient Express.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Orient Express vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Orient Express scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Orient Express vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Orient Express en het actuele weer Istanbul. Bekijk hier ook andere Hotels Istanbul of Hotels Istanbul. Op de pagina van Istanbul vind je vakantiebeoordelingen Istanbul en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Orient Express achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Orient Express!
Kamers zijn erg klein en hotel bevindt zich aan drukke straat met veel herrie dag en nacht.
Meer reclame maken voor het eigen restaurant, wat wij beter vonden dan menige eetgelegenheid in de directe omgeving en niet duurder.
Uitstekend hotelletje om de belangrijkste bezienswaardigheden van Istanboel te bezichtigen, daar deze allemaal in de buurt liggen. Goede bediening en veel keuze voor ontbijt. Kamer uitstekend onderhouden.