ben vele malen hier geweest maar is sterk achter uitgegaan ,wat betreft onderhoud en schoonmaak
Lees meerWij komen reeds 14 jaar in dit hotel, dit geef taan dat wij bijzonder tevreden zijn over dit hotel. Ligt pal aan het strand alleen de weg oversteken. Het strand ter plaatse is voldoende breed en schoon.
Lees meerHet personeel is zeer vriendelijk de prijs kwaliteit verhouding is zeer goed voor datgeen wat je er voor krijgt.
Er wordt dagelijks schoongemaakt men maakt er als je een keline fooi geeft je bed mooi op met een bloem of andere vormen.
Het ontbijt is zeer uigebreid.
De ligging is lekker rustig en als je de drukte wil opzoeken ben met een tjoeksoek je binnen een half uur in de drukte Geweldig en zeker aan te raden.
Prima hotel aan het strand. Heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Mooi groot zwembad met voldoende ligbedden.
Lees meerHotel was onpersoonlijk. Balie personeel sprak nauwelijks engels maar was heel vriendelijk.
Schoonmaken kon beter.
Het is een goed hotel, maar omdat het oude matrassen zijn vol vlekken, hebben ze ze in plastic verpakt, wat vies broeierig slaapt. Dat vind ik een groot minpunt.Maar service en vriendelijkheid is perfect.Heb 6 heerlijke weken daar doorgebracht.
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Grand Jomtien Palace in Jomtien, Zuid Thailand.
Vakantiepanel.nl heeft 8 vakantie beoordelingen Grand Jomtien Palace.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Grand Jomtien Palace vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Grand Jomtien Palace scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Grand Jomtien Palace vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Grand Jomtien Palace en het actuele weer Jomtien. Bekijk hier ook andere Hotels Jomtien of Hotels Zuid Thailand. Op de pagina van Jomtien vind je vakantiebeoordelingen Jomtien en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Grand Jomtien Palace achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Grand Jomtien Palace!
Wij hopen dat dit hotel in het programma van de Jong Intra blijft. Het enige punt van kritiek zou zijn de zeer hoge prijs van het transfer.De taxi die wij hadden was nodig aan vervanging toe Privé geboekt kost een taxi vliegveld hotel ca. 25,-- euro (1200 bath) voor twee personen.