De balkons kunnen beter geveegd worden.De kamers zijn voorzien van 1 kluis.Na 1 uur komen ze vragen of we tevreden zijn met de kamers.
We zijn zeer tevreden over dit hotel en hebben goede herrineringen aan Taj Samudra.
De service is perfect, het eten prima. De eerste nachten hadden we kamer 210, boven de disco op zaterdag avond. De base drum dreunde door en de vloer trilde tot 04.30 in de ochtend, dus weinig geslapen. Ons tweede verblijf in kamer 510 was een stuk aangenamer.
Regenbui
Regenbui
Onweer
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Taj Samudra in Colombo, Zuid.
Vakantiepanel.nl heeft 2 vakantie beoordelingen Taj Samudra.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Taj Samudra vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Taj Samudra scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Taj Samudra vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Taj Samudra en het actuele weer Colombo. Bekijk hier ook andere Hotels Colombo of Hotels Zuid. Op de pagina van Colombo vind je vakantiebeoordelingen Colombo en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Taj Samudra achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Taj Samudra!