Prima accamodatie , minder geschikt met kinderen . Zwembadje klein . Veel senioren waar het ook geschikt voor is. Kortom , prima vakantie geweest (30-4-2019)
Lees meerAlles is dichtbij; het stand, de winkels, de boulevard en de talloze restaurants.
Het appartement is ruim, maar de bedden zijn kanonnen hard!
Dat was het enige.minpunt voor ons.
Hetzwembad is klein en ligt erg openbaar. Voor ons geen probleem want wij maakten er toch geen gebruik van.
Lekker dicht bij het strand.Leuke omgeving.!
Ligging perfect.
Direct aan het strand.
Restaurantjes direct te bereiken.
Super bakkertje onder de appartementen.
Zeer vriendelijk personeel.
Prijs/ kwaliteit staan zeer zeker niet in verhouding! Veel te duur voor hetgeen het biedt!
Schoonmaak laat te wensen over. Handdoeken om de 3dagen en bed 1x tijdens je verblijf.
Pluspunt dat het receptie personeel erg vriendelijk en behulpzaam zijn!
Appartement met zeezicht verdient aanbeveling. Boven winkelcentrum maar geen geluidshinder.
Zwembad wat aan de kleine kant maar voldoende ligbedden.
Gelegen in een gebied met veel barretjes, terrasjes e restaurants.
Er werd elke dag schoongemaakt en bedden opgemaakt. Elke vraag die we hadden is vriendelijk beantwoord.
De omgeving is erg mooi en ondanks dat je boven een winkelcentrum zit is het toch rustig.
Perfecte locatie, mooi, compleet en ruim 3 kamer apartement. Er is geen eetgelegenheid, maar er is een goede broodjeszaak dichtbij en ook vele restaurants. Personeel is vriendelijk. Het zwembad is iets aan de kleine kant, maar was toch voldoende. Overdag is er een poolattendant aanwezig.
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Vista Sur in Playa De Las Americas, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 31 vakantie beoordelingen Vista Sur.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Vista Sur vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Vista Sur scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Vista Sur vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Vista Sur en het actuele weer Playa De Las Americas. Bekijk hier ook andere Appartements Playa De Las Americas of Appartements Tenerife. Op de pagina van Playa De Las Americas vind je vakantiebeoordelingen Playa De Las Americas en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Vista Sur achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Vista Sur!