Heerlijk hotel, dicht bij het strand. Prima van eten en drinken, vriendelijk personeel, prima kamers, kortom: een aanrader!
Lees meerGoede sfeer, gezellig hotel waar je je snel thuis voelt, mooie schone kamers, goede service, lekker eten, prachtige botanische binnentuinen met mooie schone zwembaden. Perfecte ligging wat betreft zee en boulevard! Echt voor herhaling vatbaar!
Lees meerGoed hotel, goed eten heel veel variatie. Het enige nadeel is dat je binnen moet eten aan tafels voor 8 personen. Her hotel ligt zeer centraal. Om de hoek winkels en veel terrasjes. Zandstrand op loopafstand.
Lees meerWel hadden we mieren in kamer ,hier werd vergif voor gspoten
Op het complex paar keer kakkerlakken gespot
Zeer goed personeel ,schoon en verzorgd complex
Ligging is perfect
Animatie was superrrr
Een leuk hotel op een goede locatie, fijne zwembaden en een zeer goede hygiëne. Nadeel: het aan tafel eten met andere mensen vonden wij geen prettige context waardoor we weinig gebruik hebben gemaakt van het restaurant
Lees meerGoed en gezellig hotel ,vriendelijk personeel.
Hebben het er ook erg naar onze zin gehad
Een zeer goed en schoon hotel, het eten is super en alle faciliteiten zijn ook goed. Elk dag schone handdoek en schoon bed ,de kamer werd elke dag schoongemaakt. Een goede ligging van het hotel vlak bij alle uitgaansgelegenheden en restaurants en strand en zee.en zeer vriendelijk personeel!
Lees meerGoede ligging vlakbij centrum en een paar honderd meter van de boulevard.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Park Club Europe in Playa De Las Americas, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 68 vakantie beoordelingen Park Club Europe.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Park Club Europe vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Park Club Europe scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Park Club Europe vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Park Club Europe en het actuele weer Playa De Las Americas. Bekijk hier ook andere Hotels Playa De Las Americas of Hotels Tenerife. Op de pagina van Playa De Las Americas vind je vakantiebeoordelingen Playa De Las Americas en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Park Club Europe achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Park Club Europe!
Transfer bus was veelste lang..bijna 2 uur na aankomst airport in de bus gezeten naar accommodatie terwijl het maar 20 minuten rijden is ,we waren vanaf 2.30u. Van huis vertrokken en om 1330u. Op plaats van bestemming