16 beoordelingen voor Appartement Borinquen in Playa De Las Americas Tenerife

16 beoordelingen
  • 8.0
    Janny
    op 09.11.2013:

goede en schone appartementen.

Voordelige appartementen die veilig, schoon en goed zijn.

• 4.0
    Hannie Feenstra
    op 11.07.2013:

simpel sober gedateerd complex met geen mogelijkheid tot eten/drinken.

Mijn vakantie was last minute. Paar dagen van tevoren geboekt bij reis bureau. Ik was in de veronderstelling , dat ik in playa de las americas (mijn oude vertrouwde plek van aantal jaren) een appartement had geboekt . Dit strand is daar perfekt en het leven aan de boulevard is bruisend. Daar wou ik dus naar toe , had ik aangegeven. Juist daar waar het zo bruisend is, omdat ik in mn eentje zou gaan. Dichtbij het strand dus ook....
    Toen ik met bus aankwam s avonds , dacht ik dat ik niet goed zat, maar ja hoor ik zag de naam Borinquen duidelijk staan...ik moest uit de bus...dit zou mijn plek voor 8 dagen zijn. De receptie kon ik eerst niet vinden. Stond ook niet duidelijk aangegeven, moest helemaal om het gebouw heen. Was er stil...en kleine receptieruimte met wel een hele lieve beheerder . Behulpzaam ook. Het appartement is best netjes, schoon. Maar ik moest op een slaapbank en neem dat aub heeel letterlijk bank slapen....je kon je kont niet keren....Tijdens het douchen had ik de douchekop in de hand...Ook wou de balkondeur niet sluiten....Koelkast deed het niet goed..Wat mij heel erg tegenviel en ook niet ergens staat vermeld of mij tijdens boeking is vermeld , is dat er geen plekje bij complex is waar je iets kan drinken of eten....Als je in je eentje daar bent wil je graag iets van leven om je heen hebben , althans ik wel...Om kort te zijn, ik heb contact gezocht met touroperator en reisburo...moest dikke 200 euro bijbetalen , maar zij hebben er wel voor gezorgd, dat ik een vakantie heb gehad die toch nog goed naar de zin was en mij een veilig gevoel heeft gegeven. Want de receptie is achter het complex, als vrouw alleen moet je s avonds een raar stukje stille straat langs om bij je appartement te komen. Voor mij voelde dit echt niet lekker!...Nooit weer naar Borinquen!!!!! Oh ja....achter het complex lopen snelwegen....gaat dag en nacht dus door......

• 6.0
    Trees
    op 09.03.2013:

matig. voordeel t/o busstation en dicht bij de oceaan.

om er te komen erg moeilijk. Je wordt niet voor de deur afgezet, maar je moet met rollator, zware koffer en rugzak in het donker en bergopwaarts de appartementen zoeken. Heel slecht geregeld door bus van de touroperator.

john
    op 08.01.2013:

Eenvoudig maar ruimvoldoende voor een prima vacantie.

De appartementen zijn niet allemaal gerenoveerd maar wisselen is altijd mogelijk als er een ander vrijkomt.
    Worden prima schoongemaakt.
    Wifi is buiten de spitsuren goed.
    Avondvermaak is zeer goed en aan te raden.

• 2.0
    annette
    op 08.01.2013:

zeer slecht, zal het niemand aanraden

Bus terminal te dicht bij, veel overlast.
    Bar is er niet meer(dicht).
    Zwembad koud maar wel schoon.
    Keuken spul niet volledig aanwezig, genoeg bestek of kopjes,borden en pannen,geen koffiezet apparaat.

• Animatie
    • Eten & drinken
    • Kamer
    Miranda
    op 13.10.2012:

Eenvoudige, maar schone appartementencomplex

Eenvoudige appartementencomplex, appartement is schoon, zwembad is schoon.
    Er is geen bar/ restaurant aanwezig in het appartementencomplex.

• 6.0
    Greet
    op 16.10.2012:

Een familie appartement complex die langzaam gerenoveerd wordt. Prijs - kwaliteit is redelijk.

Een familie appartement die geen echte luxe kent. De faciliteiten zijn minimaal. Een kussen voor de harde bedjes bij het zwembad is 1 euro per dag. De kamer was niet volledig ingericht maar na navraag bij de receptie kregen we het direct (koffiezetapparaat). Kamer was redelijk schoon en om de dag kregen we schone handdoeken. Dus allemaal vrij basic maar ja als je een zonvakantie boekt ben je niet veel binnen dus prima voor een week.

10.0
    john
    op 16.03.2012:

Klein maar schoon

Als men in een van de onderste app.
    moet nemen is het minder prettig,dus volhouden dat men zon wil op het balkon.
    De 50 euro extra voor een gerenoveerd app.is niet nodig,ze zijn nagenoeg het zelfde.
    Meer keukenspullen zou fijn zijn.

« 1 2

Tuesday 28-3 Helder/Zonnig
26 18
Bron: Weerplaza logo

Reisaanbieders voor Borinquen

Op deze pagina vind je informatie over Appartement Borinquen in Playa De Las Americas, Tenerife.

Vakantiepanel.nl heeft 16 vakantie beoordelingen Borinquen.

Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Borinquen vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Borinquen scoort:

• Gezinnen: 0.0
  • Met partner: 5.7
  • Groep: 0.0

Behalve de vakantiebeoordelingen Borinquen vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Borinquen en het actuele weer Playa De Las Americas. Bekijk hier ook andere Appartements Playa De Las Americas of Appartements Tenerife. Op de pagina van Playa De Las Americas vind je vakantiebeoordelingen Playa De Las Americas en andere informatie over deze bestemming.

Wil jij een vakantie beoordeling Borinquen achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Borinquen!

Reisaanbieders voor Borinquen

• Janny
    op 09.11.2013:

Enige opmerking is dat de keuken iets uitgebreider zou mogen zijn. Magnetron of oventje misschien.

• Hannie Feenstra
    op 11.07.2013:

Voor een stel is dit nog wel te doen, maar houd er rekening mee, dat er geen eet of / drink gelegenheid in/bij complex zit (meeste accomodaties/ appartementenis dit wel zo) waar je even gezellig kunt eten /drinken.

• Trees
    op 09.03.2013:

Wij hadden enige dagen erg slecht weer en omdat het hevig stormde was het kabaal van de storm door je appartement angstaanjagend.Tochten werden afgelast en in je appartement valt dan weinig te beleven.

• john
    op 08.01.2013:

Bij een probleem of gemis van iets helpt de recepcionist meteen.

• annette
    op 08.01.2013:

Andere appartement. Daar gaan wij dit jaar naar toe.

« 1 2
Recent bewaarde items