Erg kindvriendelijk, zeer vriendelijk personeel, gevarieerd eten, fijne afstand tot het drukke gezellige boulevard en zo op het vliegveld.
Lees meerzie boven. Door de all-inclusive personen ontstaat een "vreemde eet- en drinkcultuur. Engelse die 's morgens om 11.00 uur aan halvel liters bier zitten.
Lees meerFijn hotel, goed eten en veel keuze en vriendelijk personeel!
Lees meerHelaas is de ligging ver van het centrum en strand ook om dat het op een helling ligt.
In hotel voornamelijk luxe meerdere zwembaden en zeer vriendelijk personeel.
Stukje lopen naar boulevard/strand, maar daar gaat een shuttlebusje voor. Matrassen zijn hard, maar slapen prima. Goede kamers, nette faciliteiten en alles goed verzorgd. Vriendelijk personeel. Een apart zwembad beneden en boven waar geen kinderen mogen komen, dus ook lekker rustig.
Lees meerGoede service, erg behulpzaam en vriendelijk personeel.
Lees meerSchoon hotel met zeer vriendelijk personeel. Ligging op een heuvel maar was voor ons redelijk te lopen en er was ook om het half uur een eigen busje naar en van het strand. Eten was goed en afwisselend. Wij hadden een nette kamer en badkamer.
Heerlijke vakantieweek gehad in november. Een goed en net verzorgd hotel met vriendelijk personeel. Eten is goed. De hele dag animatie voor zowel kinderen als volwassenen.
De kamers waren schoon en goed. Elke dag schone handdoeken en bedden opgemaakt.
Zeker een aanrader om daar je vakantie te vieren!
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Paradise Park in Los Cristianos, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 58 vakantie beoordelingen Paradise Park.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Paradise Park vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Paradise Park scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Paradise Park vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Paradise Park en het actuele weer Los Cristianos. Bekijk hier ook andere Hotels Los Cristianos of Hotels Tenerife. Op de pagina van Los Cristianos vind je vakantiebeoordelingen Los Cristianos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Paradise Park achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Paradise Park!
Resort is verouderd, taxi kosten voor 15 min naar het vliegveld €26. Geboekte shuttle haalde 4 uur van te voren op wat zonde is van je laatste uurtjes.
wij hadden een fietsvakantie. Voor fietsen zou er een betere accommodatie moeten zijn. Nu hadden we de fietsen in de hotelkamer (soms op het balkon).