Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Marino. Appartementen waren goed, netjes iedere dag schoon gemaakt en er waren zelfs 2 balkonnen aanwezig waar je heerlijk kon zitten. Personeel was super aardig en behulpzaam met bijvoorbeeld het hoeken van leuke activiteiten of het printen van de boarding passen.
Lees meeris zeer kind vriendelijk en zeer gezellig complex en het eten is iedere avond zeer goed het is zeker een aanrader.
wij gaan volgend jaar zo goed als zeker weer alleen de omgeving is erg rustig maar 4 km verder kun je gezellig winkelen en je bent voor nog geen 4 euro met zijn vieren met de bus in playa de amiricas.
maar is echt heel schoon en als er wat is je wordt er meteen geholpen pesoneel is heel lief en behulpzaam .
ben er twee weken geweest .
erg goed bevallen.
animatie is ook helemaal top .
Marino is een perfect appartement alleen het ligt op een verkeerde plaats; je mist een winkelcentrum en een boelevaard.
Verder is er niets op aan te merken aaleen het lawaai van de vuiniswagen om 3 uur s'nachts is een drama (kinderen en wij wakker) al een klacht ingedient bij receptie maar wijst naar spaanse gemeente dat was jammer.
Animatie geweldig geregeld en eten ook Fantastisch.
Een hotel waar je lekker tot rust kan komen en dient als goede basis om van de omgeving te kunnen genieten.
Lees meerAppartement was heel goed te doen alleen jammer van het verouderde badkamer.
Toilet was op een gegeven moment kapot gegaan en het water uit de oude doucheknop spate alle kanten op behalve op de degene die eronder stond.
Over de antertainment elke dag/avond helemaal niets te klagen, helemaal goed.
We hoefde in principe niet het appartement uit.
Superleuk hotel. Direct achter het hotel ligt een mooie berg die je kunt bewandelen. Je hebt dan een schitterend uitzicht. Hier is ook een klein strandje waar je prachtig kunt snorkelen. Verder is het in de omgeving erg rustig. Les Calletas is een kwartiertje lopen. Hier is een leuk haventje, leuke winkels en een boulevardje met terrasjes. Verder kun je gemakkelijk een bus pakken als je ergens anders heen wilt.
Lees meerrustig gelegen complex - huurauto is wel aan te bevelen. Ontbijt- en dinerbuffet vonden wij prima - uitgebreid en afwisselend. Ontbijt wel steeds hetzelfde, maar toch ruim voldoende. Gezellige supermarkt, en Engelse bar. Poolen en andere bezigheden zijn mogelijk. Kortom: ruim voldoende! We zijn heel tevreden en kunnen Marino zeker aanbevelen.
Lees meerdoen veel aan activiteiten en s'avonds doen ze veel voor de mensen
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Marino Tenerife in Costa Del Silencio, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 15 vakantie beoordelingen Marino Tenerife.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Marino Tenerife vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Marino Tenerife scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Marino Tenerife vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Marino Tenerife en het actuele weer Costa Del Silencio. Bekijk hier ook andere Appartements Costa Del Silencio of Appartements Tenerife. Op de pagina van Costa Del Silencio vind je vakantiebeoordelingen Costa Del Silencio en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Marino Tenerife achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Marino Tenerife!
Raadzaam is om bij boeking aan te geven zeezicht en zwembadzijde, wanneer Marino Tenerife dit waar kan maken zit je in het nieuwere gedeelte van het appartementencomplex hierdoor is er 's avonds vanaf je balkon nog het een en andere te zien m.b.t. avond animatie. Een tip is om vooraf je vakantie een auto te huren, ter plaatsen is het vaak duurder, of de goedkopere auto's zijn al weg. Vanuit Marino Tenerife kun je goede uitstapjes maken met een auto bijvoorbeeld; Los Cristianos, Playa de las Americas, Pico del Teide, Siam park, Loro Parque, Puerto del a Cruz, Santa Cruz, Groene Noorden, Masca.