Top hotel. Elke dag een ander thema bij het buffet. Italiaanse avond, Spaanse avond enz. Eten erg goed. Het is geen restaurant embiance, maar voor het eten hoef je echt niet naar een restaurant.
Zwembaden erg mooi en goed.
Kamers schoon en netjes.
Kortom volgend bezoek aan Costa Adeje, zeker weer Jacaranda.
Meerdere keren terug geweest.
Goeie faciliteiten, lekker eten.
Alleen de kussens waren een minpunt
Verder alles uitstekend
prima hotel. groot, maar door de vele hoeken en plekken met de 6 zwembaden en bedden kun je ook "rustig" liggen. meer dan voldoende bedjes (tenzij jij je direct aan het zwembad wilt liggen).
personeel doe geweldig zijn best, eten is prima en gevarieerd (tenzij je elke dag alles wilt proberen). wel grote eetzaal met veel geluid. goed op loopafstand van het strand, door een leuke winkeltjes straat.
Super leuk verblijf gehad, personeel super vriendelijk. Hotel heeft een toplicatie. Binnen 10 minuten lopen ben je op het strand en omliggende restaurants en cafe's. Eten was zeer gevarieerd.
Lees meerHet hotel was super goed en vriendelijk personeel. Het eten vond ik minder goed. Het ontbijt toppie maar lunch en avond eten matig. De eetzaal totaal ongezellig! Wij hadden een 3 persoons kamer, en die was super groot en had een mooi uitzicht. De hygiene was ook goed. Al met al gaan we nog een keer terug maar niet meer al inclusief maar alleen ontbijt!!!
Lees meerErg groot hotel. We hadden 3 dagen geen internet.
Daar staat dan niks tegenover. Alleen SORRY.
Moet niet kunnen in zo'n groot hotel.
En de eetzaal is meer een eetfabriek.
alles was goed en een prima hotel een aanrader voor iedereen
Lees meerGoed ontvangen, je kan altijd terecht aan de balie, spreken Nederlands ook.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Sentido Jacaranda in Costa Adeje, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 236 vakantie beoordelingen Sentido Jacaranda.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Sentido Jacaranda vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Sentido Jacaranda scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Sentido Jacaranda vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Sentido Jacaranda en het actuele weer Costa Adeje. Bekijk hier ook andere Hotels Costa Adeje of Hotels Tenerife. Op de pagina van Costa Adeje vind je vakantiebeoordelingen Costa Adeje en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Sentido Jacaranda achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Sentido Jacaranda!
Mooie boulevard in Adeje wij zaten in Fanab'e en dat vond ik persoonlijk een zeer prettige omgeving. Boottocht van 3 uur op de catamaran is ook gaaf. Veel dolfijnen gespot. Ook adviseer ik het Siam park erg mooi, maar ga niet in het weekend! Dan is het super druk.
Animatie team had de microfoon dagelijks hard aan staan. Dat was zelfs boven bij de zwembaden goed te horen. Niet leuk voor menaen die voor hun rust komen.