Fijne plek om even helemaal weg te zijn. Goed en schoon hotel zeer vriendelijk personeel. Buffet was zeer ruim alleen was het eten soms lauw.
Lees meervoor mij(slecht ter been) te lange afstanden !! in van mijn kamer naar auto te gaan moest ik lange afstanden en obstakels nemen oa : gangen-trappen-liften en steile looppassen oa naar parkeerplaats ed ook de badkamer met bad was voor mij niet te doen ! zeer glad bad en kranen bijna niet bereikbaar achter spatscherm! en nergens handgrepen(alleen handdoekrek)
Lees meeralles perfect, zeer goed eten. Busverbinding kortbij.
Lees meerIk kan alles op gaan hemelen, maar dingen die al goed zijn, hoeven niet verbeterd te worden. Mijn bed was waardeloos. Het was te kort, ik weet dat ik lang ben, maar het was ook nog erg hard.
Lees meerFantastisch hotel, vriendelijk personeel , eten en drinken fantastisch, schoon. Fijne bedden. Voor de jongeren raad ik dit hotel niet aan ligt afgelegen weinig uitgaansgelegenheden in de buurt. Geel zand strand 10 minuten lopen. Bij het hotel rots, en zwart lava strand ( waterschoenen meenemen)
Lees meervoor een leuke vakantie is dit hotel zeer geschikt een zeer ruime keuze aan eten voor ieder wat wils
Lees meerHet is een fijn en gastvrijheid hotel!
Wij hadden een junior suite,heel ruim,maar mag wel even opgefrist worden,een verfbeurt zou fijn zijn!
Verder wordt het wel goed schoon gemaakt!
De maaltijden zijn heel goed en gevarieerd!
De tuin en het awe bad ook prima!
Voor de tweede keer geweest en nu de laatste keer een suite geboekt
Een mooie ruime kamer ,alleen jammer dat het ontzettend gehorig is ,je hoort contant lopen boven je ,en naast je zelfs praten van de buren
Maargoed misschien waren deze mensen toevallig luidruchtig ;-)
Wat mij ontzettend stoort is het handdoeken legggen morgens heel vroeg
er staat zelfs op de bedden verboden te reserveren !
Wat mij betreft haalt het personeel ze er af en gooien ze het op een hoop. Ronduit schandalig van de vakantiegangers
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel H10 Costa Adeje Palace in Costa Adeje, Tenerife.
Vakantiepanel.nl heeft 64 vakantie beoordelingen H10 Costa Adeje Palace.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel H10 Costa Adeje Palace vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel H10 Costa Adeje Palace scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen H10 Costa Adeje Palace vind je op deze pagina ook eventuele foto’s H10 Costa Adeje Palace en het actuele weer Costa Adeje. Bekijk hier ook andere Hotels Costa Adeje of Hotels Tenerife. Op de pagina van Costa Adeje vind je vakantiebeoordelingen Costa Adeje en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling H10 Costa Adeje Palace achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling H10 Costa Adeje Palace!
als je naar dit hotel gaat moet je de kamers aan de rechter buitenkant van het hotel niet accepteren daar is namelijk de aan en afvoer van het hotel daar beginnen ze met karren rijden om 5 uur in de ochtend voor de rest is het goed alleen kamers iets gedateerd
Omdat het hotel in Spaanse Stijl is en niet licht en strak is het echt belangrijk dat het er fris en goed in de verf uit ziet!!
Vanwege een late vlucht mochten wij een andere hotelkamer gebruiken. Daar waren uiteraard kosten aan verbonden. Bij het ontvangen van de sleutel van deze (eenvoudige) kamer hoorden we dat de kosten €76 bedroegen voor het gebruik tussen 12 en 18 uur. Over de hoogte van het bedrag waren wij niet geïnfor-meerd. Na overleg kregen we uit coulance €30 korting.