Een ideaal hotel voor de oudere mens in de wintermaanden.
Personele benadering (kamermeisjes, receptie, restaurant- en barpersoneel) heel plezierig en kundig.
Kamerligging: mooi uitzicht. Liftenverbinding goed. Pianist kundig , maar m.i. te weinig klassieke nummers. Prima assistentie bij komst en vertrek (vroeg ontbijt bijv.)
Personeel reisburo voortreffelijk.
8.9
Geplaatst: 25 januari 2012
G.a.m., 68 jaar
De lier
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar), Met het gezin (0 - 4 jaar, 13+ jaar)
januari 2012
geweldig schoon en fris hotel
dit hotel is een aanrader goed eten veel vis en vlees vriendelijk personeel behulpzaam,
het oogt fris is brandschoon zwembaden worden elke dag schoon gemaakt,
voor ieder een ligbed en een parasol .min punt op het strand kost een ligbed 10 euro per dag.
Geplaatst: 17 januari 2012
Rogier, 54 jaar
Boxtel
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
aanrader
ik kom hier zeker nog een keer terug, heerlijk van eten en drinken
8.3
Geplaatst: 25 december 2011
Jack, 50 jaar
Dalfsen
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
goed maar niet top
mooi hotel , maar de badkamer is wel aan een opknapbeurt toe.
het eten in het restaurant was erg goed , maar door het grote aantal mensen leek het meer op een vreetschuur dan op een gezellig samen zijn!! toch voor de rest prima naar onze zin gehad!
7.9
Geplaatst: 20 december 2011
Ad, 70 jaar
Den Helder
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Goed hotel
Goed hotel maar wij troffen het niet onze kamer naast de lift erg roemoerig.
Tevens na zeven dagen werden onze lakens na klacht bij receptie verschoont.
8.3
Geplaatst: 10 december 2011
Corrie, 66 jaar
Haarsteeg
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
november 2011
geweldig familiehotel en zeer vriendelijk personeel
personeel is zeer vriendelijk vooral t.o.v. kleine kinderen,
eten was goed maar wel massaal. Kamers (vooral de suite) waren prima
evenals de bedden, we hebben heerlijk geslapen.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Guayarmina Princess
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Guayarmina Princess
Lees meer over Costa Adeje
Wil je meer weten over Costa Adeje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Costa Adeje.
Wil je meer weten over Tenerife? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Tenerife.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.