Dank zij jullie advies om een duurdere prijs te betalen hadden wij een uitstekende appartement
Een prachtig balkon met ligbedden en een zitje
Ruime badkamer waar je al je spullen in kwijt kan
Voldoende kastruimte. Twee ruime eenspersoons bedden
TV met ned/belgische zender
Geplaatst: 26 januari 2012
Petra, 42 jaar
Edam
Met het gezin (13+ jaar)
januari 2012
Mooi schoon Aparthotel
Jammer dat het zwembad niet is verwarmd, het water was echt heel koud.
En de lunch en diner mag warmer en meer afwisselend. Dit voldeed niet aan onze verwachtingen.
7.4
5.0
4.0
Geplaatst: 14 januari 2012
Arkadi, 61 jaar
Alkmaar
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
januari 2012
Geweldig familiehotel met prachtige all-inclusive buffet
Heel goede hotel met twee opmerkingen:
1. Drankjes bij all-inclusive zijn goed bij het eten (soft, bier, wijn), maar heel beperkt in de bar (coctails etc.).
2. Als de kamer de zweembadzicht heeft, kan het to laat avond (ca. 23.00) regelijk lawaaig zijn door dagelijkse avond animatieprogramma met harde muziek. Als jullie met kinderen gaan, houd dat in rekening.
7.6
6.0
Geplaatst: 7 januari 2012
Annemieke, 21 jaar
Friesland
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
november 2011
Super vertoeven
El Duque in het najaar; heerlijk hotel, mooie ruime apartement/hotelkamers met keukentje en koelkast. Ong. 10 min. lopen naar het strand en mooie boulevard met eettentjes. Erg schoon en goede service. Ontbijt uitgebreid en erg lekker. Hygiëne ook erg goed.
7.9
Geplaatst: 29 november 2011
Sanne, 24 jaar
Breda
Reisgezelschap:
Met partner (jonger dan 25 jaar)
november 2011
Groot complex,Leuke sfeer,
Perfecte ligging ten opzichte van de supermarkt. Er ligt een shoppingcentrum voor de deur. De superior kamers zijn enorm mooi! Enige nadeel is dat je last kan hebben dat je bikini aan de binnenkant groen wordt door het zwembad water.
Geplaatst: 20 november 2011
Ger, 58 jaar
Hilversum
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
juli 2011
Geweldig familiehotel
Is voor ons niet zo moeilijk om een positief oordeel te geven over El Duque
Wij gaan er volgend jaar voor de vijftiende keer naar toe
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart aparthotel El Duque
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving aparthotel El Duque
Lees meer over Costa Adeje
Wil je meer weten over Costa Adeje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Costa Adeje.
Wil je meer weten over Tenerife? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Tenerife.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.