Gezien de relatief lage prijs geen slechte prijs/kwaliteitverhouding.
Maar geen echte aanrader.
Wel wat minder aangenaam volk tussen de gasten.
6.8
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar), Met een vriend(in)/familielid/collega
Reisperiode:
januari 2012
Eenvoudig maar netjes, zeer vriendelijk personeel, erg kindvriendelijk ingesteld
We misten een kinderstoel in het appartement. Het all-inclusive gebeuren viel ons een beetje tegen.
Het aanbod was niet reuze, elke dag veel van hetzelfde.
Voor kinderen vanaf 1 niet echt gezonde mogelijkheden om te eten.
7.1
Geplaatst: 18 januari 2012
Naam:
Wil, 60 jaar
Woonplaats:
Ede
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
Reisperiode:
december 2011
Als je geen te hoge verwachtingen hebt kun je er goed vertoeven.
Personeel was vriendelijk ...
schoonmaak slecht...
eten goed..
omgeving oké
Waren er voor de 2e keer..nog steeds erg ouderwetse kamers...wel ruim.
Misschien komen we nog eens terug als het gerenoveerd is.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Wil je meer weten over Costa Adeje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Costa Adeje.
Wil je meer weten over Tenerife? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Tenerife.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.