Saai dorp met een vreselijk strandje met zwart zand en stenen
Als je van rust houdt is dit ideaal maar ik vond het echt saai!
Ik hoef niet perse ergens te zitten tussen de hossende jongeren maar dit was echt vreselijk rustig! Gelukkig hebben we een auto gehuurd en hebben we zelf de drukte op gezocht maar er is echt niks te beleven. Veel buurtsupers die voor een casinobrood 2,25 vragen en vreselijk duur zijn en verder een paar restaurantjes die allemaal het zelfde menu hebben.
Voor gezelligheid moet je naar Playa de las Americas of Los Cristianos, hier is echt niks aan!
Tips van Nanda:
Niet doen is niks aan, of je moet een auto huren...
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen.
Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
Introductie
Plaatsnaam: Callao Salvaje.
Urbanisatie, voornamelijk bestaande uit toeristische accommodaties. Dwars door de plaats loopt de vrij drukke hoofdweg tot aan zee. Langs de hoofdweg ligt het centrum met eenvoudige restaurants en bars. Er zijn verder onder andere een supermarkt en een geldautomaat (Amex, Diners Club, Euro/Mastercard, Visa). Achter de hoofdweg ligt lage bebouwing, voornamelijk gericht op de lokale bevolking. Het strand, met voornamelijk keien, kiezels en zwart zand, is rommelig en er zijn geen faciliteiten.
Ligging
Gelegen: aan de zuidwestkust van het eiland Tenerife, tussen Playa de San Juan en Playa ParaĆso, ten noordwesten van Costa Adeje.
Plaatsbeschrijving
Type plaats
Toeristische urbanisatie.
Centrum
Centrum in de plaats: ja, 1.
Beschrijving centrum
Ligging: aan de hoofdweg.
Opbouw: het bestaat uit een lange straat met voornamelijk eenvoudige restaurants, kleine bars en enkele toeristische winkels.
Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions. Al ruim 35 jaar biedt Toeristiek de reisbranche objectieve bestemmingsinformatie over landen, streken, plaatsen en accommodaties.
Al deze gegevens worden verzameld door professionele, speciaal daarvoor opgeleide, Toeristiek onderzoekers.