keurig hotel erg kleine kamers animatie geweldig ligging super te weinig personeel voor een groot hotel
2.0
Geplaatst: 18 augustus 2010
Marloes, 34 jaar
Enschede
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
familiehotel
We hebben ons prima vermaakt. Het hotel is vooral geschikt voor gezinnen met kleine kinderen. Jammer van de kleine kamers. Eten is goed, mensen die er werken zijn erg aardig, ze kunnen alleen weinig anders dan Spaans.
7.9
Geplaatst: 8 augustus 2010
Debbie, 31 jaar
Delft
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
augustus 2010
Mooie ligging, kleine kamers, super schoon, eten goed.Niet al incl al in.
Wij hebben een hele leuke vakantie gehad, eten is goed, ligging is goed.
Uitzicht top!
Alles is makkelijk bereikbaar met locale bus, je moet zeker de 2 hoofdsteden bezoeken en de zoo is erg leuk en mooi allemaal.
Animatie is erg leuk voor kleine kinderen, onze zoon is bijna 3 jaar.
Voor oudere kinderen is het misschien moeilijk omdat de annimatie in het spaans is.
Kamers zijn klein, badkamer ook.
Ook erg gehorig allemaal in het hotel, en bedden zijn hard dus neem een eigen oplegmatras mee als je kunt.
Het is overal lekker schoon en het eten is goed.
Ik ben een typ die makkelijk ziek word als het eten niet goed is, maar dat is hier dus niet gebeurd in tegenstelling tot Egytpe, waar ik dus heel ziek werd.
Personeel spreekt bijna geen Engels dit maakt dingen duidelijk maken of dingen bestellen wel is moeilijk.
Let op: wij hadden al incl.maar wees erop bedacht dat niet alles al in.al in is.
Dit betekend dat je voor de ijsjes van de uitkieslijst nog gewoon moet betalen en een zakje chips ofzo ook!
En bijv. cappacino moet je nog 1,30 bij betalen terwijl gewonen koffie dan wel all incl.is?
Dit vonden wij erg vaag en een beetje tegenvallen, aangezien onze zoon wel 3x per dag een ijsje uit wou kiezen van de ijslijst. Maargoed al met al een top vakantie gehad, en je kunt er gerust naar toe gaan.
8.1
Geplaatst: 7 augustus 2010
Tamara, 33 jaar
Baarn
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar), Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar)
Goed familie hotel
Goed hotel prima eten alleen jammer dat de annimatie niet nederlands is en dat je s'middags moet betalen voor annimatie .
7.4
Geplaatst: 4 augustus 2010
Mandy, 42 jaar
Capelle aan den IJssel
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
juli 2010
geen nederlandse animatie voor kinderen, kamers super klein, dorpje te klein
Hotel is op zich netjes en schoon. Animatie voor kinderen alleen in spaans en engels. Hotelkamer kon je je kont niet keren. balkon heel klein. Je kan niet even rustig op je kamer zitten, want dan kwamen de muren op je af. Strand wel voor de deur en bij het zwembad moest je wel vroeg zijn om een parasol en bedjes te krijgen. Voor de prijs die we betaald hebben, viel het tegen.
2.0
3.0
Geplaatst: 31 juli 2010
Biby, 38 jaar
Amersfoort
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
juli 2010
Voor het geld wat we hebben betaald zitten we liever in Griekenland veel vriendelijker en goedkoper
Personeel eten heel chagerijnig, kleine kamers, weinig te beleven in het dorpje. Het was leuk maar voor een 2de keer niet meer.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart hotel Sol Milanos - Pingüinos
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving hotel Sol Milanos - Pingüinos
Lees meer over Son Bou
Wil je meer weten over Son Bou? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Son Bou.
Wil je meer weten over Menorca? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Menorca.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.