Mooie ligging vlak bij het strand. Leuke binnentuin met zwembad en mooie palmen.
8.4
Geplaatst: 27 oktober 2011
Geerte, 31 jaar
Twello
september 2011
1 woord: Geweldig!!
Niet 1 negatief punt. Alles was tot in de puntjes goed. Zo goed op de kinderwensen in gespeeld!
8.6
7.0
Geplaatst: 29 september 2011
Femke, 35 jaar
Megchelen
september 2011
alles is hier top!!!
Gisteren terug gekomen van 11 dagen vakantie.
maar we willen nu al weer terug.
echt een super vakantie gehad.
de accommodatie echt geheel kindvriendelijk en kindveilig
over alles is nagedacht. kikoland echt heel erg leuk.
de kids (1,5 en 3,5) hebben zich in volle glorie vermaakt.
zwembad voor de kids is mooi groot en overzichtelijk en als ouders kun je er lekker bij in gaan zitten of gewoon lekker op je bedje liggen.
eten was ook erg goed.
personeel: we hebben geen onvriendelijk mensen kunnen ontdekken.
kikoland elke dag een feest!
grote kans dat we hier nog een keer naar toe gaan.
het advies van het reisbureau is echt goed geweest!
8.9
Geplaatst: 15 september 2011
Myrna, 40 jaar
Bussum
augustus 2011
Fantastische plek voor een familie met kleine kinderen
Super vriendelijk personeel, er wordt van alkes georganiseerd voor kinderen, heel professioneel, leuke animatie, lekker eten, mooie zwembaden, strand vlak bij, park ziet er heel mooi uit, super schoon, echt top vakantie, echt aan alles is gedacht om het ouders en kinderen naar de zin te maken, zelfs uitrusten voor ouders !
9.1
Geplaatst: 7 september 2011
Mirjam, 43 jaar
Bunnik
Reisgezelschap:
Met het gezin (5 - 12 jaar)
juli 2011
aanrader
We zijn hier nu al een paar keer geweest en het blijft goed, eigenlijk wordt het steeds beter, er zijn elk jaar wel dingen verbeterd. Fijn om te zien dat er met de beoordelingsformulieren wat gedaan wordt!!
Wat maakt het een prettige accomodatie: de appartementen zijn goed, het eten is lekker, voor kinderen (tot een bepaalde leeftijd) genoeg te doen, niet te groot en overzichtelijk, personeel vriendelijk, het merendeel werkt er al een paar jaar elke zomer, zegt toch wel wat.
8.3
7.0
6.0
Geplaatst: 28 juli 2011
Gabrie, 32 jaar
Lichtenvoorde
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar, 5 - 12 jaar)
juli 2011
Een supergoed hotel
Supergoed hotel. Leuke animatie, vriendelijk personeel. Dagelijkse schoonmaak en wisseling van handdoeken. Schoonmaak is ook erg goed.
Strand dichtbij. Het eten was ook erg goed, wij hebben zelf wel eens anders ervaren met all-inclusive, maar dit was gewoon super en heel gevarieerd eten.
Wij en onze kinderen hebben hier een geweldige vakantie gehad !!!!
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart aparthotel Club Royal Son Bou
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving aparthotel Club Royal Son Bou
Lees meer over Son Bou
Wil je meer weten over Son Bou? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Son Bou.
Wil je meer weten over Menorca? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Menorca.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.