de animatie team is ook geweldig je hoeft je eigen niet te vervelen en ook nog super relax personeel
9.3
Geplaatst: 15 oktober 2011
Wim, 65 jaar
Droog
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
mooi appartement
mooi appartement wij zouden zo weer terug gaan, stoelen bij zwembad te weinig ,poetsen kon beter, animatie team brengt s'avonds een goede show maar met kleine kinderen zo rond de vier jaar kunnen ze niet omgaan. dat zijn de minpuntjes,maar het geheel scoort bij ons zeer hoog
8.5
Geplaatst: 9 oktober 2011
Gea, 39 jaar
Eindhoven
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
september 2011
Goede accomodatie voor gezin met kleine kinderen
Positief verrast door Mallorca, Cala d'Or en club Martha's.
GZeer geschikt voor kinderen.
Royaal appartement, goede bedden, groot balkon, meerdere zwembaden, vlakbij reataurantjes, supermarkt en klein strandje.
Geplaatst: 5 oktober 2011
Joke, 56 jaar
Broek in Waterland
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
september 2011
Geweldig complex, met vriendelijk en behulpzaam personeel
Appartementen zijn groot. Zeer ruim balkon. Voor mensen met kleine kinderen tot een jaar of 6 een ideale bestemming, maar ook voor mensen zonder kinderen. Winkels, restaurants etc. om de hoek.
8.2
Geplaatst: 1 oktober 2011
Jorick, 28 jaar
Tilburg
Reisgezelschap:
Met partner (25 - 50 jaar)
Kindvriendelijk,gezellig,netjes en fris
Leuke apparthotel met zeer goede en leuke animatie.Fris appartement.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart aparthotel Club Martha's
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving aparthotel Club Martha's
Lees meer over Cala d'Or
Wil je meer weten over Cala d'Or? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Cala d'Or.
Wil je meer weten over Mallorca? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Mallorca.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.