Helemaal prima. Lekker midden in centrum en via shuttlebus naar vliegveld. Metro niet nodig gehad. Goed te belopen.
Lees meerzeer goed hotel, met zeer goede service, zeer goede ligging en zeer netjes, zowel in de lobby als de verzorging op de kamer.
als ik terug kom in madrid weet ik wel welk hotel
Regenbui
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Santo Domingo in Madrid, Madrid.
Vakantiepanel.nl heeft 3 vakantie beoordelingen Santo Domingo.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Santo Domingo vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Santo Domingo scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Santo Domingo vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Santo Domingo en het actuele weer Madrid. Bekijk hier ook andere Hotels Madrid of Hotels Madrid. Op de pagina van Madrid vind je vakantiebeoordelingen Madrid en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Santo Domingo achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Santo Domingo!
Fietstocht boeken in het begin zodat je goede tips krijgt over wat er allemaal te beleven is.