Rustig resort met uitstekend eten genoeg ligstoelen aan het zwembad geen handdoeken leggen ook niet nodig en vriendelijk en behulpzaam personeel
Lees meerMooie accommodatie op 5 minuten lopen van de boulevard. Fijn appartement met eigen keukentje en zitkamer. Goede bedden en schoon net sanitair. Wel wat ouderwets. Ontbijt was uitgebreid en goed verzorgd.Personeel correct. Lijkt wel nieuw management, want personeel was wat afstandelijker, dan vorige jeer tien wij er waren.Receptie is prima op de hoogte van transfers, wensen, enz.
Lees meerLigging prima, zwembad heerlijk, personeel aardig. Vlakbij strand en winkeltjes. Huisjed schoon, compleet en gezellig
........................
Mooi appartement. Goede voorzieningen. Heel vriendelijk personeel. Het ontbijt een avond eten was goed verzorgd.
Lees meerzwembad was erg koud
meubilair was echt aan vervanging toe was doorgezakt en gaf geen enkele steun
receptionist was zeer onvriendelijk en loog
wij kwamen om aan en konden pas om uur in appartement
Mooi schoon appartement, fijne bedden, mooie tuintjes, goed zwembad en vriendelijk personeel. Ook fijn dat er maar 2 huisjes aan elkaar gekoppeld zitten ivm eventueel geluidoverlast. Ook redelijk dichtbij het strand en de "winkelstraat". Mocht je wat nodig hebben staan de personeelsleden direct voor je klaar
Een park om aan te bevelen ook voor mindervalide.alles super super schoon winkeltje aanwezig voor water brood en wat andere kleine dingentjes alleen de bediening en receptiemensen waren niet echt vriendelijk
Lees meerFijn,rustig gelegen park. Bungalow altijd schoon.Leuke inrichting.
Fijne bedden. Niet ver van het strand.Winkels en terras op loopafstand.Eten: De keuze is REUZE.Het eten is goed,maar wel lauw i.p.v.heet. Dit merkte we twee jaar geleden ook.Vooral de warme maaltijd. Een lekker terras voor de bungalow. Airco aanwezig. Supermarkt bij het complex wel duur vergeleken in de stad. Verder een aanrader. Het strand is niet zo geschikt voor kleine kindjes is onze mening.Het water is te ruw en het waait er vele dagen hard
Op deze pagina vind je informatie over Bungalow Hyde Park Lane in Puerto Del Carmen, Lanzarote.
Vakantiepanel.nl heeft 148 vakantie beoordelingen Hyde Park Lane.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Bungalow Hyde Park Lane vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Bungalow Hyde Park Lane scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Hyde Park Lane vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Hyde Park Lane en het actuele weer Puerto Del Carmen. Bekijk hier ook andere Bungalows Puerto Del Carmen of Bungalows Lanzarote. Op de pagina van Puerto Del Carmen vind je vakantiebeoordelingen Puerto Del Carmen en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Hyde Park Lane achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Hyde Park Lane!
Wij hebben de bus tour naar de timanfaya gecombineerd met een wijnproeverij en de zoutvelden geboekt. Leuk om te doen zeker om ook de rest van het land tijdens deze trip te zien. Deze tocht kan je ook boeken bij de fietsen winkel (na de tuin door het steegje) en dan met renaultjes (2 zitters).