Keurig appartement, weinig op aan te merken. Het enige probleem(pje) was dat er geen verwarming aanwezig is en op regenachtige, frisse dagen kan het vrij koud zijn in het appartement.
Nadeel is overigens wél dat het een privécomplex betreft en dus geen receptie heeft. Voor het ophalen van de sleutel en voor het bekijken van de terugreisgegevens moet je naar Hotel Hacienda San Jorge, zo'n 500 meter verderop gelegen.
de slaapbank was slecht zeer oncomfortabel moet zeker vervangen worden verder hebben wij er een zeer rustige tijd gehad maar als er Spanjaarden komen zijn ze luid en rumoerig verder vind ik de bevolking onvriendelijk de natuur is zeer mooi en zeer de moeite waard
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Los Rosales in Los Cancajos, La Palma.
Vakantiepanel.nl heeft 4 vakantie beoordelingen Los Rosales.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Los Rosales vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Los Rosales scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Los Rosales vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Los Rosales en het actuele weer Los Cancajos. Bekijk hier ook andere Appartements Los Cancajos of Appartements La Palma. Op de pagina van Los Cancajos vind je vakantiebeoordelingen Los Cancajos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Los Rosales achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Los Rosales!