El Cerrito ligt lekker rustig. Naar de winkel en naar de dichtsbijzijnde restaurants is plm 10 min. lopen.
Ons appartement lag met de kamer naar het zwembad toe, en dus met de "voordeur" naar de zeekant (= oost). Je hebt dan (bijna) de hele dag geen zon op je terras. (Dit geldt dan voor 1 van de 2 gebouwen).
maar in juli/augustus is dit wellicht weer een voordeel.
7.4
6.0
Geplaatst: 3 maart 2011
RWA, 67 jaar
Lelystad
Reisgezelschap:
Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)
februari 2011
Ruime appartementen in een rustige wijk met mooi uitzicht
Een rustig complex in een rustige wijk met mooi uitzicht over de oceaan.
Winkels en restaurants in de directe omgeving en een mooie boulevard langs de rotsachtige kust met een paar strandjes. Het vliegveld is op 3km en SC LaPalma op 4 km. Een prima locatie voor het maken van mooie tochten over het eiland.
Mooie accomodatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze dochter (3,5 jaar oud) heeft er heerlijk kunnen spelen bij het pierenbadje. We vonden het fijn dat er een hek aan ons terras zat (die naar de zwembaden leidde) die onze dochter niet zelf kon openmaken. Dat gaf een veilig gevoel.
Dagelijks werd het appartement netjes schoongemaakt.
Appartementencomplex ligt op loopafstand van een speeltuin, strand (ook met speeltuin) en supermarkt. Wij vonden het ideaal.
Geplaatst: 19 januari 2011
Jacoba, 58 jaar
Roosendaal
november 2010
Netjes en degelijk
Jammer, dat het zwembad zo koud was.
Personeel was erg vriendelijk, maar hadden niet veel kennis over bijv. bus-regeling en kerkdiensten.
6.9
4.0
6.0
Geplaatst: 16 november 2010
Gabriella, 62 jaar
Doetinchem
april 2010
Eindelijk thuis.
de receptioniste droeg mijn koffer naar boven. Waar maak je dat nog mee.
schone handdoeken na een dag: geen probleem.
aandacht voor de gasten.
J., 63 jaar
Helmond
februari 2010
groot appartement
Mooi, schoon appartement. Vriendelijke mensen bij de receptie.
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart appartementen El Cerrito
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving appartementen El Cerrito
Lees meer over Los Cancajos
Wil je meer weten over Los Cancajos? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Los Cancajos.
Wil je meer weten over La Palma? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in La Palma.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.