Beoordelingen

Verfijnen op reisgezelschap

Reziger, 57 jaar

Naardezon

februari 2011

Prima appartementen; goed ingericht.

El Cerrito ligt lekker rustig. Naar de winkel en naar de dichtsbijzijnde restaurants is plm 10 min. lopen.
Ons appartement lag met de kamer naar het zwembad toe, en dus met de "voordeur" naar de zeekant (= oost). Je hebt dan (bijna) de hele dag geen zon op je terras. (Dit geldt dan voor 1 van de 2 gebouwen).
maar in juli/augustus is dit wellicht weer een voordeel.
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

7.4

Geplaatst: 3 maart 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)

RWA, 67 jaar

Lelystad

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (ouder dan 50 jaar)

februari 2011

Ruime appartementen in een rustige wijk met mooi uitzicht

Een rustig complex in een rustige wijk met mooi uitzicht over de oceaan.
Winkels en restaurants in de directe omgeving en een mooie boulevard langs de rotsachtige kust met een paar strandjes. Het vliegveld is op 3km en SC LaPalma op 4 km. Een prima locatie voor het maken van mooie tochten over het eiland.

7.7

Geplaatst: 14 februari 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (0 - 4 jaar)

Annelies, 33 jaar

Amsterdam

Reisgezelschap:

Met het gezin (0 - 4 jaar)

januari 2011

Mooi gelegen, kindvriendelijk appartementencomplex

Mooie accomodatie. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Onze dochter (3,5 jaar oud) heeft er heerlijk kunnen spelen bij het pierenbadje. We vonden het fijn dat er een hek aan ons terras zat (die naar de zwembaden leidde) die onze dochter niet zelf kon openmaken. Dat gaf een veilig gevoel.
Dagelijks werd het appartement netjes schoongemaakt.
Appartementencomplex ligt op loopafstand van een speeltuin, strand (ook met speeltuin) en supermarkt. Wij vonden het ideaal.

Geplaatst: 19 januari 2011

Jacoba, 58 jaar

Roosendaal

november 2010

Netjes en degelijk

Jammer, dat het zwembad zo koud was.
Personeel was erg vriendelijk, maar hadden niet veel kennis over bijv. bus-regeling en kerkdiensten.

6.9

4.0

Geplaatst: 16 november 2010

Gabriella, 62 jaar

Doetinchem

april 2010

Eindelijk thuis.

de receptioniste droeg mijn koffer naar boven. Waar maak je dat nog mee.
schone handdoeken na een dag: geen probleem.
aandacht voor de gasten.

J., 63 jaar

Helmond

februari 2010

groot appartement

Mooi, schoon appartement. Vriendelijke mensen bij de receptie.

7.6

Geplaatst: 10 maart 2010

Feiten en informatie appartementen El Cerrito

Introductie

El Cerrito

3 sleutels3 sleutels3 sleutels
Los Cancajos
Accommodatie bestaande uit 2 gebouwen met ruime, verzorgde appartementen. Tussen de gebouwen is een zwembad met kinderbad. Er is een klein restaura...

Ligging

Afstand tot strand: 725 meter
Afstand tot centrum: 625 meter
Hogergelegen, aan een rustige weg, temidden van soortgelijke bebouwing. Los Cancajos ligt hemelsbreed ca. 2km van het kleine vl

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 37 eenheden
Kamertypen
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart appartementen El Cerrito

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving appartementen El Cerrito

Lees meer over Los Cancajos

Wil je meer weten over Los Cancajos? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Los Cancajos.

Lees meer over La Palma

Wil je meer weten over La Palma? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in La Palma.

Lees meer over Spanje

Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.

Powered by: TsiTix