Beoordelingen

Met partner

april 2011

We willen terug !!

Geplaatst: 19 april 2011
Reisgezelschap: Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

Marco, 38 jaar

Apeldoorn

Reisgezelschap:

Met het gezin (5 - 12 jaar, 13+ jaar)

februari 2011

netjes verzorgd en geweldige service

Deze bungalow op bungalowpark villa verde was ruim en erg netjes. Het park is ontzettend netjes verzorgd. Het zwembad (in tegenstelling tot partikuliere bungalow vorige reis) verwarmd.
Service is erg goed.

Bungalow wordt bijgehouden door beheerders zonder de privacy te schaden. Afstand tot strand Tazacorte en winkels Los Llanos is goed. Priveruimte/terras bij bungalow is beperkt. We hebben het prima naar ons zin gehad. Complimenten!
100% betrouwbaar. Vakantiepanel.nl weet zeker dat deze persoon een vakantieganger is. Vakantieganger

8.1

Met het gezin

januari 2011

Super

Geplaatst: 29 januari 2011
Reisgezelschap: Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)

MHMH, 65 jaar

Zwolle

Reisgezelschap:

Met groep (vrienden/familie/collega's) (25 - 50 jaar, ouder dan 50 jaar)

december 2009

Mooi verzorgd complex met veel privacy.

Tussen El Paso en Los Llanos ligt op een helling dit bungalowpark.

De bungalows zijn erg ruim en netjes onderhouden.

Helaas troffen wij slecht weer en het kleine kacheltje kon de grote kamer nauwelijks warm krijgen.

De slaapkamers hebben goede bedden en er zijn genoeg opbergmogelijkheden.

De tuinen tussen de bungalows staan vol subtropische planten, bomen en struiken en zijn goed verzorgd.

Er is een centrale parkeerplaats, waar vandaan je naar je bungalow moet lopen.

Het is een goede uitvalsbasis voor wandelaars die een auto hebben gehuurd.

Bij de receptie kun je gratis gebruik maken van internet en er zijn boeken (in diverse talen w.o. Nederlands) en spelletjes te leen.

Een locatie met veel rust en privacy.

Het personeel is erg behulpzaam en de eigenaresse spreekt verschillende talen.

Een leuke accomodatie waar we een fijne vakantie hebben doorgebracht.

Geplaatst: 10 augustus 2010
Reisgezelschap: Met partner (ouder dan 50 jaar)

Annemiek, 67 jaar

Almen

Reisgezelschap:

Met partner (ouder dan 50 jaar)

januari 2010

Prachtig kleinschalig bungalowcomplex met veel privacy

Wij zijn nu al 2 x in januari naar Villa Verde geweest en zijn steeds erg enthousiast over dit complex. Het personeel is zeer behulpzaam en vriendelijk. De bungalows zijn erg mooi en superschoon. De tuin is prachtig met veel bloemen en groen. Zeer schoon, mooi zwembad met verwarmd water! Er is een prima eetgelegenheid op loopafstand. Redelijke prijzen en erg gezellige eigenaar.

9.1

Geplaatst: 29 juli 2010

Feiten en informatie bungalow(s) Villa Verde

Introductie

Villa Verde

1 sleutel
El Paso
Witte, verzorgd ingerichte bungalows met rode daken, gelegen in een rustige wijk met vnl. accommodaties. Er zijn geen faciliteiten, maar gasten kun...

Ligging

Afstand tot strand: 9.5 km
Afstand tot centrum: 3.5 km
Aan een sterkhellende zijweg van de weg van Los Llanos de Aridane naar El Paso, in een groene, rustige omgeving met vnl. laagbo

Kaart

Javascript is required to view this map.

Foto's

(Toeristiek has no pictures of this accommodation.

Faciliteiten

Accommodatie

Capaciteit
Er zijn 9 eenheden
Kamertypen
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.

De beste garantie voor objectief reisadvies.

De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.

Kaart bungalows Villa Verde

Javascript is required to view this map.

Bestemmingen in omgeving bungalows Villa Verde

Lees meer over El Paso

Wil je meer weten over El Paso? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in El Paso.

Lees meer over La Palma

Wil je meer weten over La Palma? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in La Palma.

Lees meer over Spanje

Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.

Powered by: TSi Solutions