In feb zijn wij 8 dagen met onze dochter (net 4 jaar) naar Riu Papayas geweest. En alles was echt top! Ondanks dat het hotel niet vol zat was het eten te allen tijde warm en vers en dat zie je niet overal. Er was volop keuze, ook voor de moeilijke eters onder ons ;-) De animatie ging volop door en hebben wij s avonds genoten van de shows. Onze dochter vermaakte zich uren bij het peuterbad en vanuit daar kon ze ook naar de kidsclub dat zat er meteen naast. Vanaf de ligbedden bij het peuterbad had je hier goed zicht op. Het hotel zit niet direct aan een boulevard, dat wisten wij en is voor ons ook geen probleem. Een taxi is goed te doen (6 euro naar de vuurtoren in Maspalomas). Maar in de buurt heb je ook nog genoeg leuke barretjes en restaurants als je een keer wat anders wilt. Maar door het uitstekende eten hebben we dit keer niet eens ergens anders gegeten. Het was een heerlijk zorgeloze vakantie en zeker een aanrader als je echt genieten wilt!
Lees meerMooi en net hotel. Behulpzaam personeel. Zwembad goed onderhouden en wordt dagelijk meerdere malen getest. Dagelijkse schoonmaak kamers.
Lees meerWe Komen zeergevaarlijk nog een keer het was geweldig
Lees meerZeer behulpzaam met het bestellen van een huur rolstoel
Goede hulp aan de receptie bij alles wat er gevraagd werd
Voor een onbezorgde zon vakantie zeker doen.!!!!!
het was een pracgtig hotel de alleen wij vonden het savond dat er te weinig te doen was een D J bijvoorbeeld,
Rij top kwaliteit en komen zeker terug.
Personeel zeer vriendelijk en behulpzaamheid
Mooi en geweldig hotel. Heerlijk eten en leuke animatie.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Riu Papayas in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 62 vakantie beoordelingen Riu Papayas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Riu Papayas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Riu Papayas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Riu Papayas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Riu Papayas en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Riu Papayas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Riu Papayas!
Mocht het een dagje minder weer zijn dan kun je een auto huren en naar Poema del Mar gaan een super mooi en groot aquarium. Je kijkt hier echt je ogen uit. En daarna nog even naar een groot winkelcentrum.
De ligstoelen staan te dicht op mekaar bij het zwembad Een nadeel is dat de mensen vroeg in de morgen er handdoeken leggen op de ligbedden maar komen pas in de late middag zonnen
Lekker wandelen richting het strand/duinen. De andere kant land inwaarts is slecht onderhouden.
neem ook warme kleding mee, want wanneer het weer tegen valt en dat gebeurt zo af en toe kun je geen activiteiten binnen doen want er zijn geen ruimtes in het hotel, met uitzondering van de centrale hal, waar je kunt zitten bij een tafel om b.v. te kaarten of andere spelletjes te doen.