Leuke bungalows, iets verouderd
Wel wat herrie van wasstraat en nederlandse zangers in de avond.
Heerlijk zwembad
Eerst in studio terechtgekomen,ontzettend klein en warm,na 2 dagen upgrade met bijbetaling naar bungalow,deze zijn prima,wel gedateerd,maar netjes.
Lees meerHet zag er allemaal heel netjes en keurig uit, het wisselen van de handdoeken zou wel wat vaker mogen, maar verder alles prima voor ons.
Lees meerDe schoonmaak laat te wensen over maar als je op blote voeten loopt nadat het was schoon gemaakt zaten de voeten onder het zand wel prima handboek wissel iedere dag .
En geluid overlast maar dat ligt aan de mensen
Mooie bungalow met 2 x bed en badkamers,warme douche en goed bed, grote koelkast, life guard bij zwembad, speeltuin,winkel ernaast heeft alles wat nodig is,
Lees meerFlinke ligweide bij elk appartement. Fijne ligbedden. Voldoende inrichting in het appartement.Ligging iets verder van de boulevard.
Echter taxi en bus ivlakbij
wij komen daar altijd een beetje thuis je word er heel vriendelijk ontvangen en goed gehojpen
Lees meerVeel kakkerlakken , schoonmaak deden ze niet uit zich zelf ,werd gevraagd of er iets gedaan moest worden
Waren wel heel vriendelijk
Tip:je kunt heerlijk eten bij naastgelegen Italiaans restaurant Rimini,superlekker eten en hele fijne bediening.
Vind het eigenlijk niet normaal dat de gasten die er logeren totaal geen rekening met de overige bewoners houden, dat zou gewoon in het reglement moeten staan, als je gaat stappen prima, maar geen overlast aan andere gasten bezorgen zoals lekker auwehoeren op het balkon in de zeer vroege ochtend, Ik was in staat om een emmer water zo over de mailing te gooien gewoon schandalig wij moesten de volgende dag naar huis en zeer vroeg opstaan
Speeltuin is oud en versleten, mag opgeknapt en een verfje. Reserveer je trip aan de balie, voor € 2 pp krijg je voorrang in de bus enzo.... De hoek bij de speeltuin is aangrenzend aan Shell benzine station en carwash, Geluids isolerende matten aan het hek houdt een hoop lawaai tegen.
WIFI is niet optimaal.
Huurauto absolute aanrader!