Een goed verblijf gehad op een voor ons ideale locatie.
Mooi dakterras ook een gedeelte voor naaktzonnen.
Het enige wat verbeterd kan worden is dat je wifi hebt op je kamer.
Dit was alleen bij de receptie beschikbaar.
Ben er in t verleden al vaker geweest en het is 1 van de voordeligste appartementen in playa del ingles
Lees meerVriendelijke medewerkers, prima appartement, zeer centraal gelegen.
Prijs/kwaliteit staat goed in verhouding, meer hebben wij niet nodig. Je bent de hele dag buiten.
Mijn vrouw kreeg een ongeval en werd opgenomen in het ziekenhuis. Ik mocht in het appartement blijven ondanks dat wij op 4.10.2022 zouden vertrekken. Dit werd echter pas 12.10.2022. Het totale personeel was zeer betrokken. Hiervoor onze complimenten en dank.
Lees meersimpel appartementen complex. Je moet niet gaan voor de luxe. Wat ons opviel is dat de verpaupering toeslaat.
Lees meerEenvoudig, ietwat gedateerd, maar schoon, netjes en centraal gelegen - dicht bij het strand en winkels/restaurants.
Wij hebben genoten.
Door de goede ligging, goed geschikt voor strandgangers, parkeren is af en toe een probleem door de drukte. Geen Airco is een nadeel.
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Las Arenas in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 61 vakantie beoordelingen Las Arenas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Las Arenas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Las Arenas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Las Arenas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Las Arenas en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Appartements Playa Del Ingles of Appartements Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Las Arenas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Las Arenas!