Hier een weekje verbleven, appartement is simpel en schoon. Vlak bij strand/ bus/ vertier.
Lees meerHet is alleen een appartement, geen hotel dus ook geen service of faciliteiten. Wel zwembad waar eigenlijk niks mag behalve zwemmen, en een klein snackbarretje met onduidelijke openingstijden. WiFi tegen betaling, 20 euro voor twee apparaten en slechte kwaliteit. Spaarzaam ingericht, voor een paar dagen verblijf prima. Wel tv aanwezig en keukentje goed uitgerust met alle benodigdheden.
Lees meerVerwacht geen luxe maar is heel mooi centraal gelegen.
Dichtbij boulevard, strand (lift) en uitgaansleven.
Appartement is schoon en bedden zijn goed
Personeel is als het nodig is heel erg meedenkend.
wij hadden bewust een appartement geboekt om een keuken en koelkast er bij te hebben. Dat er niet eens een koffiezetter aanwezig was vonden wij een tegenvaller!
Lees meerGoede ligging in playa del ingles. Dicht bij het strand en uitzicht op zee vanuit onze kamer.
Lees meerEen goed verblijf gehad op een voor ons ideale locatie.
Mooi dakterras ook een gedeelte voor naaktzonnen.
Het enige wat verbeterd kan worden is dat je wifi hebt op je kamer.
Dit was alleen bij de receptie beschikbaar.
Ben er in t verleden al vaker geweest en het is 1 van de voordeligste appartementen in playa del ingles
Lees meerVriendelijke medewerkers, prima appartement, zeer centraal gelegen.
Prijs/kwaliteit staat goed in verhouding, meer hebben wij niet nodig. Je bent de hele dag buiten.
Helder/Zonnig
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Appartement Las Arenas in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 66 vakantie beoordelingen Las Arenas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Appartement Las Arenas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Appartement Las Arenas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Las Arenas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Las Arenas en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Appartements Playa Del Ingles of Appartements Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Las Arenas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Las Arenas!
Loop rechtsaf het gebouw uit en ga naar beneden met de trap, daar vind je het strand en gezelligheid.