Net hotel met lekker eten. Nette kamers. Animatie geschikt voor 60 plus.
Lees meerGoed eten en goede voorzieningen. Moderne kamers met veel ruimte te ontspannen.
Lees meerPrima kamers, service van personeel op hoog niveau. Van Gran Canaria Princess zijn we goede avondshows gewend. Dat was dit jaar van een beduidend lager niveau.
Eten is altijd goed. Halte bus voor het hotel.
heerlijke vakantie gehad. alles gewoon heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel goed.
Lees meerHotel Prinsess is een goed hotel met mooie faciliteiten. Het eten is voor buffet zeker goed te noemen. Het ontbijt weinig variatie per dag, maar op zich zeer uitgebreide keuze. Diner wel meer themavariatie. Temperatuur wel soms een issue, maar dat hoort ook wel een beetje bij buffet. Kwalitatief eten verder erg goed.
Avondanimatie in onze periode in ieder geval matig. Sfeer door inrichting ook beetje koud. Iets meer kroegsfeer in deel van hotel zou niet misstaan.
Alleen avond eten was niet best wel veel keus maar het vlees was super slecht
Lees meerSuper hotel!! Heerlijk rustig zonder kinderen.
Mooie schone kamers
We hebben een topweek gehad samen met mijn dochter
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gran Canaria Princess in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 118 vakantie beoordelingen Gran Canaria Princess.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gran Canaria Princess vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gran Canaria Princess scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gran Canaria Princess vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gran Canaria Princess en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gran Canaria Princess achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gran Canaria Princess!