Hotel op zicht goed eten ontbijt goed maar avond eten slecht veel oude mensen in januari En de schoonmaak kamer ook een 6 je
Lees meerDe Locatie geweldig, zeer mooi hotel, klantvriendelijk personeel.
Lees meerWe zijn nu voor 26ste keer op gr.canaria maar dit is perfect in vele opzichten
We zijn weer het hele eiland gaan verkennen mooie ruwe natuur
Fijn hotel met heerlijke bedden. Vriendelijk en hardwerkend personeel. Het all-in plus niet genomen want ik vond de basis cocktails dikke prima. Alles wordt vers gemaakt en iedereen maakt exact dezelfde smaak cocktails. Het eten was prima niet perse bijzonder maar zeker voor ieder wat wilt. Ik als vegetariër kon ook genoeg diverse eten.
Lees meerPrima verblijf hier gehad. Wel jammer dat ze erg op all inclusive gericht zijn. Bij je avond eten zit je dus zonder drinken omdat ze er vanuit gaan dat iedereen all inclusive heeft en wel zelf pakt.
Lees meerNet te ver van strand om te lopen maar taxi is goedkoop.
eten niet super maar voldoende voor all inclusive.
genoeg te beleven en te doen in omgeving.
Personeel vriendelijk en behulpzaam. Spreken allen goed engels.
Princess moet zich beslist meer inspannen om WiFi op orde te krijgen. Wat er nu gebeurt is bij een hotel van deze klasse onwaardig.
Lees meergoed hotel met goede voorzieningen en goed en behulpzaam personeel, veel spreken goed engels. het hotel was wrl engels georiënteerd en dat bleek ook wel uit het ontbijt, over bet algemeen was het eten goed en gevarieerd. de kamers zijn zijn ruim opgezet met tv alleen was ik niet blij met bet bed wat erg hard was voir mij. was
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Gran Canaria Princess in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 129 vakantie beoordelingen Gran Canaria Princess.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Gran Canaria Princess vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Gran Canaria Princess scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Gran Canaria Princess vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Gran Canaria Princess en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Gran Canaria Princess achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Gran Canaria Princess!
Bij de wellness gaan liggen ipv aan het zwembad. De wellness is gewoon gratis! Luxere bedden en bijna windvrij. Auto huren op de AirPort met automaat zo kan je met gemak heerlijk door de bergen rijden. Parkeerplaats genoeg bij het hotel. Indien dit vol zit is er verderop in een zijstraat tegen over het hotel genoeg plek.
er wordt niet opgelet vwb kleding bij diner, dus korte broek met flipflops was geen probleem
Animatie avond kwaliteit. Bevestigen vertrektijden vanuit prijsstijging zou ik wel fijn vinden. Dit omdat wij zelf vervoer hadden richting vliegveld.