Alles netjes en heel vriendelijk behulpzaam personeel
We waren hier al voor 3 x
Prima hotel voor een korte relax vakantie. Vriendelijk personeel goed en gevarieerd eten. Strand op loop afstand.
Lees meerWe hebben het erg naar ons zin gehad. Er is van alles te doen, het personeel is heel erg vriendelijk, kamers zijn prima en schoon. Eten is goed en afwisselend. Strand op loopafstand en bushalte voor de deur voor andere uitstapjes.
Lees meerVoor een hotel met spa en welness is dit niet wat ik verwachten voor een massage moet je eigenlijk al voor je vertrekt een afspraak maken anders kom je er niet tussen
Lees meerGoede prijs-kwaliteitverhouding
Wellness gedeelte super
Zwembad voldoet
Eten goed en afwisselend veel keuze
Kamer mooi ruim en modern
Animatie min
Mooie, moderne kamers; alles wat je nodig hebt, is er. Het wordt goed schoongehouden. Het eten is goed, uitgebreid en gevarieerd. Ook de wellness-afdeling is prima.
Lees meerVerwacht geen uitgebreide animatie, er is 1 persoon die dit verzorg. In november is de gemiddelde leeftijd wat hoger en dan zit je niet op gillende animatie te wachten. Het is darten, sjoelen en biljarten oa.
Lees meergeweldig, zeker na renovatie. Al een aantal keer geweest, en nooit geen klachten gehad.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Escorial in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 287 vakantie beoordelingen Escorial.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Escorial vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Escorial scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Escorial vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Escorial en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Escorial achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Escorial!
Animatie is zeer matig. In avonduren Zou meer kunnen zijn en klanten een leuke avond kunnen. Bieden Dit hoeft niet veel te kosten. Maar muziek zou al veel kunnen betekenen Dat bemerk je als er een muziek avond was
Een schoon hotel met zeer vriendelijk personeel. Het eten is ook goed. gewoon een heerlijk hotel waar we al 4x zijn geweest. Dat zegt genoeg
savonds mag het wel wat gezelliger in het hotel er was elke avond wel wat te doen, echter was dat een beetje oubollig. Het personeel is zeer vriendelijk, echter mag het de Engelse taal wel iets beter beheersen