Studio heeft geen zitmogelijkheid behalve een onbruikbaar bankje. Je moet dus op bed zitten. Ligging dicht bij strand en promenade en aan drukke wegen. Je hoort altijd verkeer (voor ons niet hinderlijk). Het daglicht kwam binnen via een bovenlicht en een raam van melkglas in de deur. Je kon niet naar buiten kijken.
Lees meerVergane glorie, niets te doen, enige is muziek tijdens diner, verschrikkelijke kwaliteit
Kregen 2x studio aangeboden, terwijl we een aparte slaapkamer hadden geboekt. Onvriendelijk personeel
het hotel is 50 jaar oud goed te merken ,wij hadden all in maar er was niks te doen in het app dus gingen wij op de dag naar buiten en savonds ook niet voor herhaling vatbaar
Lees meerBeetje vreemd gebouw..de gang is lang en zigzag.
Lijkt over er 2 gebouwen aan elkaar vebondenzijn..nieuw en oud gedeelte..kamers groot genoeg maar oud en de mattas vd slaapbank is erg dun en aan vervanging toe.
Tv tegen betaling.
Eten is niet echt gevarieerd.
Ondankt dat we volpension hadden hebben we er alleen smorgens gebruik van gemaakt.
gevarieerd diner en ontbijt alles was goed en smaakvol bij het diner nog live muziek
Lees meerEten was niet echt geweldig te noemen en de vriendelijkheid van het personeel liet vaak te wensen over. kamer en schoonmaak was prima.
Lees meerIk kom 2 x per jaar in p;aya del ingles , en dit was het slechtste hotel waar ik ooit heb gelogeerd , ik heb een super vakantie gehad want ik heb er zelf wel alles uitgehaald , maar het hotel was een domper , jammergenoeg
Lees meerjanuari 2018 was ik hier ook. Inmiddels is de hele lobby opgeknapt, een hele verbetering. En ook het avondeten is stukken beter dan het was. De bedden zijn tamelijk hard, maar dat heb ik liever dan een doorgezakte matras. Het was schoon, groot balkon, rustig en gezellig. Kortom, voor herhaling vatbaar
Op deze pagina vind je informatie over Aparthotel Corona Roja in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 182 vakantie beoordelingen Corona Roja.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Aparthotel Corona Roja vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Aparthotel Corona Roja scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Corona Roja vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Corona Roja en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Aparthotels Playa Del Ingles of Aparthotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Corona Roja achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Corona Roja!
Weinig stopcontacten dus stekkerdozen meenemen. In de supermarkt onder het hotel is sterke drank veel goedkoper dan in de winkel op het vliegveld.
bootreisje naar dolfijnen kijken was wel leuk gezellige strandtenten dat was ook het enige