Zowel de receptie als het personeel in het restaurant was heel klantgericht. Ook de schoonmaak zeer goed. Vooral de vriendelijkheid op alle fronten was voor ons opvallend.
Lees meerHelaas waren we ingedeeld aan de wegzijde maar gelukkig konden we omboeken naar een klein appartementengebouw direct aan de zee tegen extra kosten van € 10,-- per dag. Dit was het wel waard.
Lees meerLeuk hotel qua eten , vriendelijke personeel. Te wijnig jonge gasten. Ik was met mijn zon die is 22 . Was niks leuks voor hem .
Lees meerGoed eten 3 x perdag veel stoelen en ligbaden beste locatie
Lees meerPrima hotel met erg vriendelijk personeel
Het eten was in buffet en zag er altijd keurig en netjes uit.
Animatieteam was waarschijnlijk goed voor kinderen maar niet voor ons. Te kinderlijk voor volwassen mensen.
Lees meerKomen er al jaren, sinds een half jaar een nieuwe eigenaar en er wordt druk gewerkt aan allerlei verbeteringen.
Lees meerPersoneel heel vriendelijk, alles is heel schoon, heerlijke bedden, eten is prima. Het gebouw heeft wel onderhoud nodig. Het buiten terrein met name de 'tuin' kan wel een update gebruiken met meer groen en bloemen. Door de vaste parasols bij het zwembad was het vechten om een plaatsje in de zon.
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Beverly Park in Playa Del Ingles, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 61 vakantie beoordelingen Beverly Park.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Beverly Park vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Beverly Park scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Beverly Park vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Beverly Park en het actuele weer Playa Del Ingles. Bekijk hier ook andere Hotels Playa Del Ingles of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Playa Del Ingles vind je vakantiebeoordelingen Playa Del Ingles en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Beverly Park achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Beverly Park!