Leuk park voor jong en oud.Kinderanimatie liet te wensen over.Prima restaurant en bungalows.
Meer muziek op terras zou de sfeer vergroten
Alles bijeen genomen was het voor ons een leuke vakantie.
7.4
6.0
Geplaatst: 17 januari 2012
Johan, 42 jaar
Zandvoort
Met een vriend(in)/familielid/collega
december 2011
Geweldig park,jammergenoeg was het animatie team een uitblinker in het verspreiden van alcohollucht.
overig personeel is top of the bill.
de klant is nog echt koning.
je moet je natuurlijk wel zo gedragen.
6.6
3.0
3.0
Geplaatst: 23 december 2011
Cam, 45 jaar
Boskoop
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
december 2011
Goed voor de kinderen
Animatie moet iets uitgebreider worden voor de volwassenen.
8.1
5.0
Geplaatst: 18 december 2011
Rudi, 36 jaar
Maasland
Reisgezelschap:
Met het gezin (0 - 4 jaar)
november 2011
Superleuk en kindvriendelijk bungalowpark
Eind november met onze 2 dochters (1,5 en 3 jaar) naar dit park geweest. Een geweldige ervaring. Park ziet er goed verzorgd uit, ruime en schone bungalows. Er zijn twee zwembad gebieden, deze waren niet heel erg verwarmd en daardoor wel aan de frisse kant.
Animatie was heel leuk, onze oudste dochter heeft zich uitstekend vermaakt. Animatie is voornamelijk duitstalig, maar er was ook een aantal dagen een NL meisje aanwezig. Kortom, dit park is een aanrader!
9.6
Geplaatst: 5 december 2011
Marry, 69 jaar
Loosdrecht
Reisgezelschap:
Met partner (ouder dan 50 jaar)
oktober 2011
Geweldig park
Altijd alles keurig voorelkaar.
Als er iets is wordt het direct opgelost.
staan dag en nacht voor je klaar
De stijl is:
Verzorgd
De sfeer is:
Rustig
Gastvrij/ Gemoedelijk
Persoonlijk
Geschikt voor de volgende doelgroep(en):
50-plussers
Gezinnen met kinderen
Geschikt voor de volgende interesse(s):
Winkelen
Zon
Cultuur
Culinair
Uitgaan
Aanvullende beschrijving:
wij komen hier al 5 jaar en vaak ook 2 maal per jaar
De feitelijke Toeristiek informatie is al jarenlang een begrip in de reisbranche. Toeristiek onderzoekers reizen de hele wereld over om op locatie objectieve accommodatie- en bestemmingsinformatie te verzamelen. Iedere bezochte accommodatie en bestemming wordt uitvoerig onderzocht op verschillende onderdelen, die voor een vakantieganger van belang zijn.
De beste garantie voor objectief reisadvies.
De informatie op deze pagina is een samenvatting van de uitgebreide Toeristiek informatie. Toeristiek is onderdeel van TSi Solutions.
Kaart bungalows Parque Cristobal
Javascript is required to view this map.
Bestemmingen in omgeving bungalows Parque Cristobal
Lees meer over Playa del Inglés
Wil je meer weten over Playa del Inglés? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Playa del Inglés.
Wil je meer weten over Gran Canaria? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Gran Canaria.
Wil je meer weten over Spanje? Wij hebben beoordelingen van vakantiegangers en Experts, toeristiek informatie en tips. Ook zie je eenvoudig welke accommodaties er allemaal zijn in Spanje.