Mooi hotel, prachtige binnen tuin en zwembaden.
Restaurant was netjes, lopend buffet was overvloedig.
LEUK EN FIJN VERBLIJF GEHAD......................................................................................................................................................................................................................
Lees meerhandig taxi s voor het hotel en voor weinig geld. Hotel en zwembaden mooi aangelegd, op een natuurlijke manier.
Lees meerEen fijn hotel met nette kamers, uitgebreid aanbod eten, drinken en faciliteiten, tevens vriendelijk personeel en voldoende service wanneer nodig.
Lees meerBetalen voor Wfi klusje en koelkast uit de tijd
Hotel is rustig gelegen, standaard taxi's voor de deur, bushalte om de hoek
Lees meerHet hotel is prachtig, kamers schoon
Eten is beperkt in de keuze, veel hetzelfde!
Schandalig dat je voor zo'n prijzig hotel apart moet betalen voor de wifi, koelkast en het kluisje!
De wifi is maar voor 1 apparaat per kamer en prijzig.
Er is GEEN airco in dit hotel maar een soort van luchtventilatie. Kamers warmer dan 30 graden!! Verschrikkelijk!! Bedden kei-hard. Zeer onconfortabel. Zwembaden en faciliteiten om het hotel prachtig!! Eten heerlijk en gevarieerd, ook vegetarisch ruim voorzien.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Maspalomas Princess in Maspalomas, Gran Canaria.
Vakantiepanel.nl heeft 17 vakantie beoordelingen Maspalomas Princess.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Maspalomas Princess vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Maspalomas Princess scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Maspalomas Princess vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Maspalomas Princess en het actuele weer Maspalomas. Bekijk hier ook andere Hotels Maspalomas of Hotels Gran Canaria. Op de pagina van Maspalomas vind je vakantiebeoordelingen Maspalomas en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Maspalomas Princess achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Maspalomas Princess!
Hostes van tui, was naar ons idee niet zo goed op de hoogte van de bezienswaardigheden op het eiland. Wist ook niet precies te zeggen waar we onze huurauto moesten ophalen
VINDT ALLEEN JAMMWE DAT ER ONDERSCHIJT WORDT GEMAAKT MET DRANKJES ALL INCLUSIEF EN ZONDER
Maak geen reclame voor airco als deze er niet is. Ik had dit hotel juist om deze reden uitgekozen. Ik heb 7 nachten heel slecht geslapen hierdoor.
Wij vinden het belachelijk dat je in een 4* hotel 16 euro per week moet bijbetalen voor piepklein koelkastje en 19 euro per week voor WiFi . Ook voor safe moest extra betaald worden. Dat is niet meer van deze tijd!
Mooi strand, uitgebreide boulevards, maak een binnenland trip dan zie je en hoor dat er meer is dan alleen het zuiden van Gran Canaria