Vakantiebestemmingen Fuerteventura Spanje

« Toon alle bestemmingen

14 bestemmingen in Fuerteventura

Fuerteventura
Fuerteventura is samen met de andere Canarische Eilanden een belangrijk toeristisch gebied. De meest populaire plaatsen zijn Corralejo, Jandía Playa en Caleta de Fuste. Fuerteventura is een ideale bestemming voor strandliefhebbers en is populair bij wind-, golf- en kitesurfers.

Corralejo
Corralejo is een vissersdorp aan de noordoostkust dat zich heeft ontwikkeld tot een gemoedelijke badplaats. Net buiten de plaats begint een uitgestrekt, woestijnachtig stuifduinlandschap, overlopend in een lang, breed zandstrand. Corralejo is vrijwel de enige toeristenplaats met nog traditionele bebouwing.

Jandía Playa
Jandía Playa aan de zuidkust is een kuststrook die is bebouwd met grote hotels en appartementencomplexen, nabij een lang, breed zandstrand.

Caleta de Fuste
De kleine badplaats Caleta de Fuste aan de oostkust is opgebouwd uit laagbouwappartementen- en bungalowcomplexen, enkele kleine centra en een zandstrand aan een baai.


 

Op deze pagina vind je informatie over Fuerteventura. Ben je op zoek naar een geschikte accommodatie voor jouw vakantie Fuerteventura? Je vindt hier o.a. bestemmingen, accommodaties en het huidige reisaanbod van reisaanbieders. Op basis van vakantiebeoordelingen hebben we daarnaast een top 10 hotel beoordelingen Fuerteventura gemaakt. Deze ziet er als volgt uit:

In totaal staan er op Vakantiepanel.nl 81 hotels Fuerteventura, 50 appartementen Fuerteventura en 0 campings Fuerteventura. Deze accommodaties liggen verspreid over diverse vakantie bestemmingen Fuerteventura. Hieronder hebben we de best beoordeelde vakantie bestemmingen in Fuerteventura op een rijtje gezet:

Ben jij op zoek naar een all inclusive Fuerteventura of een last minute Fuerteventura? Bekijk hier direct de actuele prijsinfo Fuerteventura voor een vliegvakantie Fuerteventura.

« 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17

Reisaanbieders voor Fuerteventura

Recent bewaarde items

Je kunt eenvoudig je favoriete accommodaties en bestemmingen bewaren. Interessante accommodatie of bestemming gevonden? Klik dan op bewaren. Vanuit je persoonlijke pagina kun je ze dan één voor één bekijken.