wie dit niet goed vind dat kan niet ik heb nog nooit fijn hotel gehad
Lees meerde badkamer was zo slecht en vies, hebben wij nog nooit zo slecht getroffen.
er zat een soort verf op de vloer, geen tegels die helemaal los kwam, dus niet schoon te houden en in het bad zaten ook schimmelranden.
het Zwembad houden ze slecht schoon.
voor deze prijs een grote tegenvaller.
Na lang zoeken hadden we dit gevonden. Want we zijn nog al op de penning als je begrijp wat ik bedoel. Veel voor weinig en dat was daar zeker het geval we hebben ons uit steken vermaakt. We pakken voor de deur een taxi en reden voor 7 euro naar Benedallamena prachtig stadje met het haventje er bij geweldig lekker langs de boulevard lopen zonder auto's, te gek.
Lees meeroverdag was er geen muziek op het terras en bij het zwembad ook niet, dus overdag weinig sfeer.
ze tapte daar het lokale bier cruz campo . Het hotel lag te ver van het centrum meer dan 2,3 km zoals vermeld. het eten was wel goed. het personeel was vriendelijk. De hygiene was ook goed. Het hotel lag we dicht bij het strand we hoefden alleen maar over te steken.
maaltijden weinig variatie (2 weken) dezelfde gerechten mix op het buffet), kwaliteit redelijk als je houdt van engels voedsel op z'n spaans bereidt, over het algemeen erg vet.
het bier bij het zwembad smaakte 's-avonds naar zwembadwater (binnen bij de bar was beter).
vriendelijkheid bediening soms goed, soms nors tot onvriendlijk (duidelijk persoons afhankelijk)
veel engelse toeristen (80% of meer) entertainment (wel veel variatie, bijna elke dag anders) was helaas geheel afgestemd op smaak engelsen.
ik ga niet meer naar dit hotel, ben in Spanje (circa 10 jaar ervaring) beter gewend.
Ligging aan het strand is voor ons prima.
Het ontbijt is magertjes, maar middag en avondeten is zeer goed.
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Torremolinos Beach Club in Torremolinos, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 6 vakantie beoordelingen Torremolinos Beach Club.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Torremolinos Beach Club vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Torremolinos Beach Club scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Torremolinos Beach Club vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Torremolinos Beach Club en het actuele weer Torremolinos. Bekijk hier ook andere Hotels Torremolinos of Hotels Costa Del Sol. Op de pagina van Torremolinos vind je vakantiebeoordelingen Torremolinos en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Torremolinos Beach Club achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Torremolinos Beach Club!