Fijne kamer, mijn kamer met balkon op het zuiden dus de hele dag zon, geweldig. Het enige minpuntje vind ik het douchegordijn. Douchen in het bad vind ik al vervelend maar zo'n douchegordijn dat naar binnen trekt en aan je lichaam vast gaat zitten vind ik heel irritant.
Lees meerMooie locatie, goede uitstraling, vriendelijk personeel.
Lees meerAlles vinden wij super ! Ontvangst verblijf vriendelijk,behulpzaam
Mooi hotel prachtig uitzicht waar je zowel binnen als op het buiten terras van kunt genieten!?
Helaas is er niet voldaan aan de verwachting van de accommodatie.
Het hotel is zeer sfeervol, het eten is goed geregeld en lekker. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. De faciliteiten zijn top en het uitzicht op de bergen maar ook op de zee is erg mooi.
Lees meerMooie plaats met ontzettend veel gezellige straatjes en winkeltjes. Heel erg mooi om hier 15 dagen te verblijven.
Lees meerPrima hotel met goed eten als je geen vegetariër bent.
Uitgebreide keuzemogelijkheid wat eten betreft maar in veel salades en schotels zit vlees of vis ( zelfs in een lunchpakket zit een broodje met kaas én ham op elkaar).
Gelukkig kan je bij elke maaltijd brood nemen. Vriendelijk, behulpzaam personeel.
Neerslag
Regenbui
Helder/Zonnig
Op deze pagina vind je informatie over Hotel Trh Mijas in Mijas, Costa Del Sol.
Vakantiepanel.nl heeft 7 vakantie beoordelingen Trh Mijas.
Lees wat andere vakantiegangers en experts van Hotel Trh Mijas vinden en ga goed voorbereid op vakantie! Per reisgezelschap hebben we een overzicht gemaakt hoe hoog Hotel Trh Mijas scoort:
Behalve de vakantiebeoordelingen Trh Mijas vind je op deze pagina ook eventuele foto’s Trh Mijas en het actuele weer Mijas. Bekijk hier ook andere Hotels Mijas of Hotels Costa Del Sol. Op de pagina van Mijas vind je vakantiebeoordelingen Mijas en andere informatie over deze bestemming.
Wil jij een vakantie beoordeling Trh Mijas achterlaten? Maak hier dan direct een vakantie beoordeling Trh Mijas!
De bus stopt voor het hotel. In Fuengirola gaan vanuit het busstation bussen alle kanten op, dus de omgeving is makkelijk, en heel goedkoop, vooral voor Nederlandse begrippen, te bereiken. Je kunt dus daarvanuit alle kanten op.
Wij bevelen het zeker aan!Busverbinding is zeker gemakkelijk!Voor het hotel is halte zodat je heel makkelijk naar andere plaatsen kunt als je geen auto tot je beschikking hebt! Mijas Pueblo is een super gezellig dorp .
Zeker een bezoekje waard. Mijas zelf is heel leuk, daarnaast ben je zo in Malaga, Fuengirola, Marbella etc. Het ontbijt en het avondeten zijn uitstekend (buffet). De fietstocht in Malaga is een echte aanbeveling.
Rond 8 september gaan. Kun je mooi de processie meemaken. Was prachtig om te zien. We hebben van onze 15 dagen genoten.